Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden mensi előtt barnázok,...

Minden mensi előtt barnázok, minden mensi elején nagyon erős méhnyálkahártya levállás van. Ez lehet oka annak, hogy nem jön a baba? Orvos szerint nincs semmi gond. De volt már vetélésem, spontán,5. héten.

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is így mensiztem a szülésem előtt,de nekem 1. próbára megfogant a lányom.A szülés óta teljesen átalakult,semmi barnázás,és kevesebb is mint előtte volt.Azért egy kivizsgálás nem árthat,a vérvétel mindent elárul.
2009. szept. 8. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez sárgatestelégtelenségre utal,főleg,ha még vetélésed is volt,amit nagyon sajnálok!Szedjél barátcserje kapszulát,attól beállnak a hormonjaid és megszűnik a barnázás!Igyál még körömvirágteát napi 2 csészével,mert az tisztitja és erősiti a méhet!

Remélem hamar újból terhes leszel!:)))

2009. szept. 8. 16:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 12:25-ös vagyok. Azért nem írtam le, hogy mik a problémáim, mert nem akartalak ijesztgetni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy neked is hasonló. Mindenestre nekem petefészekcisztám lett, amit műteni is kellett, ezen kívül a hormonjaim se voltak rendben.
2009. szept. 8. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azt hazudtam a harmadik orvosnak, hogy 2 éve próbálkozunk. Így kezdett el foglalkozni a dologgal. Nekem amugy is nagyon hosszunak tünik az egy év is már. Muszály kicsit hazudni másképpen nem érünk célt velük.
2009. szept. 8. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

18:47 vagyok

Nekem a hosszú barnázás a nagyon alacsony progeszteron miatt van. :( De már kapok kezelést csak nagyon lassan akar javulni :(

2009. szept. 8. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
én is barnázok elötte 2 napig, s doki bekérte a fél év högörbémet vett vért hormonra azt mondta rendben van, ha közti vérzés nincs akkor igy rendben van. mi egy éve probálkoztunk mire dokihoz mentünk, sajnálom hogy nem mentem elött, nálunk kevés a sperma nagyon, és már ez a 32. honap hogy nem jön a baba, ha ezt tudom, 2 honap után azt hazudom hogy egy éve probáljuk.
2009. szept. 8. 19:56
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ez azért olyan szomorú, hogy hazudni kell ahhoz, hogy megnézze az orvos, hogy minden rendben van-e velünk. :( És hogy az orvos vetélésnél azt mondják, hogy hát ez majdnem minden nővel előfordul koraterhességnél... Ez tényleg nagyon meggyugtató! :(

Köszönöm válaszaitokat!

Bartácserje kapszulát két hónapja szedem, de mostantól inni fogom a körömvirág teát is.

Szoratok mindekinek, hogy mielőbb jöjjön a babókájuk és a babásoknak jó egészséget, jó babavárást kívánok!

Puszi MIndekinek

2009. szept. 9. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is szorítok Neked! puszi
2009. szept. 9. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!