Ha rendszertelen a ciklusom, akkor mikortól használjak ovu tesztet?
Az utóbbi 3hónapban így volt a mensim:
júni.29-júli 3-ig.
Júli 21-júli 28-ig
aug 25-29-ig.
1.
Nem, az, hogy együtt vagytok pozitív ovutesztkor,nem garancia a pozitív terhestesztre.
Onnan lehet gyanakodni, hogy nem repedt meg, hogy nem jön meg a mensi, de a terhesteszt negatív (azt hiszem, te így értetted, amit írtál, most jöttem rá :-)), valamint ha megjön ugyan, de sokkal gyengébb és rövidebb, mint szokott.
A valóságot azonban csak UH-os cikluskövetéssel lehet kideríteni. Ilyenkor, az LH hormon elégtelensége miatt nem reped meg a tüsző, és peteérés után tüszőrepesztő injekciót ad a doki.
Egyelőre ilyenre ne is gondolj! :-)
Nyugi! Lesz! Ha eddig normális volt a mensid, akkor neked elégséges az LH, és meg fog repedni. Ezen külön ne izgulj! Hanem szexeljetek, mert az akkor felszabaduló hormonok is segítenek a repedésben! :)) Komolyan!
(1.)
Olyan aranyos vagy!Köszi szépen!5éve várom már ezt a babát!!!Talán így az ovu teszttel teherbe esek:)
Most is olyan zenét hallgatok,ami a babáról szól,meg a boldogságról...Egy gonbóc van a torkomban,szerintem ki is csordul a könnyem:(
Ha összejön a babuci,nem lesz nálam boldogabb kismama,anyuka.Mindenen odaadám érte,csak másr itt legyen,hogy vigyázzunk rá,hogy szeressük,hogy neveljük...olyan szép is lenne!!!
1. vagyok.
Én holnap kezdek ovutesztelni. Én is most próbálom ki először, szóval én is izgatott vagyok, gondolhatod... :-)
Mi még csak 2 éve próbálkozunk, és 1 éve volt egy vetélésem...
Minden elismerésem a tied, hogy 5 év után is ilyen kitartó vagy és optimista!
Nagyon szorítok, annyira megérdemelnétek már!!
A 2 év az sem kevés!Sajnálom hogy volt vetélésed!!!Elvileg ha 28napos ciklust számolok,akkor kedden,vagyis 8-án kellene lennie a pé-emnek,de láthatod,hogy nem rendszeres,sajnos.
Így a hét elejétől minden nap tesztelek.Idáig minden nap - volt.Halvány jele sincs hogy érne a pete.
Kedden elmegyek a nődokihoz,és uh-n is mgnézetem a pé-emet.Nem szeretnék lekésni róla.
Neked rendszeres a ciklusod?Mikorra várod,hogy legyen pé-ed?Egyébként nekem is volt vetélésem,...sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!