Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszertelen a ciklusom,...

Ha rendszertelen a ciklusom, akkor mikortól használjak ovu tesztet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3hónapban így volt a mensim:

júni.29-júli 3-ig.

Júli 21-júli 28-ig

aug 25-29-ig.

2009. szept. 1. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1.

Nem, az, hogy együtt vagytok pozitív ovutesztkor,nem garancia a pozitív terhestesztre.

Onnan lehet gyanakodni, hogy nem repedt meg, hogy nem jön meg a mensi, de a terhesteszt negatív (azt hiszem, te így értetted, amit írtál, most jöttem rá :-)), valamint ha megjön ugyan, de sokkal gyengébb és rövidebb, mint szokott.

A valóságot azonban csak UH-os cikluskövetéssel lehet kideríteni. Ilyenkor, az LH hormon elégtelensége miatt nem reped meg a tüsző, és peteérés után tüszőrepesztő injekciót ad a doki.

Egyelőre ilyenre ne is gondolj! :-)

2009. szept. 2. 20:08
 12/17 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen!!!Hogy izgulok,te azt el sem tudod képzelni.Pozi tesztkor és utána is eggyütt leszünk amennyit csak lehet!Te jó ég!Csak legyen tüszőrepedésem!
2009. szept. 2. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nyugi! Lesz! Ha eddig normális volt a mensid, akkor neked elégséges az LH, és meg fog repedni. Ezen külön ne izgulj! Hanem szexeljetek, mert az akkor felszabaduló hormonok is segítenek a repedésben! :)) Komolyan!

(1.)

2009. szept. 3. 08:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Olyan aranyos vagy!Köszi szépen!5éve várom már ezt a babát!!!Talán így az ovu teszttel teherbe esek:)

Most is olyan zenét hallgatok,ami a babáról szól,meg a boldogságról...Egy gonbóc van a torkomban,szerintem ki is csordul a könnyem:(

Ha összejön a babuci,nem lesz nálam boldogabb kismama,anyuka.Mindenen odaadám érte,csak másr itt legyen,hogy vigyázzunk rá,hogy szeressük,hogy neveljük...olyan szép is lenne!!!

2009. szept. 3. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én holnap kezdek ovutesztelni. Én is most próbálom ki először, szóval én is izgatott vagyok, gondolhatod... :-)

Mi még csak 2 éve próbálkozunk, és 1 éve volt egy vetélésem...

Minden elismerésem a tied, hogy 5 év után is ilyen kitartó vagy és optimista!

Nagyon szorítok, annyira megérdemelnétek már!!

2009. szept. 4. 18:49
 16/17 A kérdező kommentje:

A 2 év az sem kevés!Sajnálom hogy volt vetélésed!!!Elvileg ha 28napos ciklust számolok,akkor kedden,vagyis 8-án kellene lennie a pé-emnek,de láthatod,hogy nem rendszeres,sajnos.

Így a hét elejétől minden nap tesztelek.Idáig minden nap - volt.Halvány jele sincs hogy érne a pete.

Kedden elmegyek a nődokihoz,és uh-n is mgnézetem a pé-emet.Nem szeretnék lekésni róla.

Neked rendszeres a ciklusod?Mikorra várod,hogy legyen pé-ed?Egyébként nekem is volt vetélésem,...sajnos.

2009. szept. 5. 07:29
 17/17 A kérdező kommentje:
+ a tesztem maától!Totál egyértelmű!!!Szeretkezzünk???
2009. szept. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!