Aug.10-én volt az első nap, s mi 15-én,16-án,18-án,21, és 23-án voltunk együtt, a kalkuláto szerint a tesztet3-án lehet elvégezni, de ha pl.15-éhez hozzáadok 12 napot, akkor lehetett beágyazódás? Ha a mai teszt-, akkor nem lettem terhes 15-én?
Szia!
Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdődött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort,ami szerint valóban 3.-án lehet előszőr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi,de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e,tehát valószínűleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi,azt hiszem.Én is izgulok,és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36,7 volt a reggeli hőm,s tegnap 36,4 ma 36,3.Nem is értem,most vagy megin peérésem van,vagy megfog jönni,de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hőleesés?Azt is olvastam,h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?
Nagyon fontos,hogy nem mindegyik tszt megbízható!
A másik dolog az,hogy a beágyzódástól számítottan kell a tesztet csinálni.Barátnőm éppen ma vett másik tesztet,23-ára (nem)várta,ma van 1-e,és csak most mutatta ki neki a pozitívat.
6-án,és 8-án nem védekeztek.
Remélem nagyon hamar összejön neked a babuci,mi s azon vagyunk hogy várjuk a p.é-emet.Most ovu tesztet használok.
Később csinálj másik tesztet is!Szurkolok neked,majd írd meg,hogy mi lett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!