Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Középidőben minimális barnázás?

Középidőben minimális barnázás?

Figyelt kérdés
Mintha egy tojást törtek volna fel bennem már tegnaptól, de ma reggelre vegyült bele némi világosbarnás nyálka.Ilyet még sosem tapasztaltam középidőben. Tegnap voltam nőgyógyásznál citológián+pete ellenőrzésen(van 2 nagy!!!:)).Lehet a vizsgálat miatt ez a barnázás?
2009. szept. 1. 07:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem éjszaka megrepedt a tüsző, és ez miatt volt benne barna váladék is! :) Húzzatok bele a babaprojektbe HAJRÁ! :):):):):):) Sok sikert kívánok nektek! :)
2009. szept. 1. 07:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!Belehúzunk, de csak 14-kor tudunk leghamarabb, remélem nem késsük le!!!!De jó lenne!!!Mondjuk tegnap is belehúztunk a biztonság kedvéért, úgyhogy elvileg várakoztak ott spermácskák...:)))
2009. szept. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!