Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok, akkor hány...

Ha terhes vagyok, akkor hány naposan veszem észre magamon? 1 vagy 2 hét mulva? Vagy több idö kell hozzá?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
hat a verzesed elmaradasa utan 1 hettel mar szerintem erosen gyanakodhatsz, de ha mas tuneteket veszunk figyelembe (pl. hanyinger,hanyas), akkor kb 6hetes terhesen.
2009. szept. 1. 07:35
 2/4 A kérdező kommentje:
nem érted a kérdést! inkább ugy kérdezem, hogy ha én ma le fekszek a barátommal, és ha ma teherbe esek, akkor 2 hét mulva valószinü lesz hogy észre veszem magamon azt hogy terhes vagyok?
2009. szept. 1. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy méf akkorsem veszed észre van aki 2-3 honap után figyel fel hogy hát hoppá elmaradt a menstruáciom nem mindenkinél jelentkezik hányás hányinger stb egyébként nönek a melleid feszülnek és értelem szerüen a hasad is 2 hét után már 1 teszt is kimutatja. De nem igazán értelek te teherbe szeretnél esni? vagy 1 tudatlan kis tini vagy aki védekezés nélkül szexel és probaszerencs csak nem lesz terhes?...
2009. szept. 1. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:
jaja 20 év es tini vagyok :)
2009. szept. 2. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!