Ki hogy bírja a sorozatos kudarcot?
10 hónapja próbálkozunk. Closti kúrán túl vagyok, szombatra nem várom. Megint tudom, hogy meg fog jönni, mert elkezdett vizesedni a folyásom.:(
A kétségbeesés határán vagyok. Nem mindig tudom tűrtőztetni magam, hogy ne akarjam ŐT, a csodát.
Hogy lehet ettől elvonatkoztatni? Hiszen aki babát szeretne, abban igenis ott van minden nap.
:((
Ráadásul mindenhol kisbabákat és várandós kismamákat látok... :(
Nyugi,ne idegeskedjetek ne görcsöljetek rajt.
Csodák pedig igenis vannak.
Egyik ismerősömék 16 évet vártak rá,most 1 hónapos.
Feladni nem kell,de állandóan azon agyalni sem,mert az is lehet oka a sikertelenségnek.
Sok sikert nektek.
Hátha ez is ad egy kis erőt! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szörnyen, legalábbis most:-(
Ez volt a 7. hónapunk, de semmi:-(
Pedig most annyira úgy tűnt,de mikor tegnap reggel megéreztem, hogy ha felkelek "kiömlik" belőlem...
Hát lányok, én nem keltem ki az ágyból, tudtam, hogy ha nem kelek fel, akkor is megjön, de nem akartam, majdnem 11ig csak feküdtem 7-től, és nem akartam róla tudomást venni, én ebbe a hónapba éreztem, tudtam, bíztam, hittem, reménykedtem, terveztem...
Muszáj volt felkelni, és "lotty"....
Most nagyon rosszul viselem, és megkérdeztem férjemet, hogy ő nem szomorú, hogy megjött, és azt mondta, hogy nem, majdnem összetört egy világot bennem, de megkérdeztem, hogy miért nem? Azt válaszolta, hogy ennyi erővel végigsírhatta volna az elmúlt fél évet, de erőt vesz magán, majd jön a baba, amikor ő akar.
Utálom már, hogy a felelőtlen kislányoknak a pöpec kis kezdő hormonrendszerükkel becsúszik, nekünk meg nem megy.
Utálom a hülye bunkó beszólásokat, hogy nem tudtok dugni, hogy tanítsd meg a férjed gyereket csinálni, a selejt vagy...
Utálom a majd jön, ha nem számítotok rá----mi az, hogy nem számítunk rá, érett felelőség teljes emberek vagyunk, akik tudatosan tervezik a családot, hogy a viharba ne számítanánk rá!
Nekem sokat segít ez az oldal, jól esik megosztani az érzéseimet, tapasztalataimat, tudásomat olyanokkal, akiket érdekel.
Kitartás lányok!
Eljön a mi időnk!
Bizony, hogy eljön majd a Ti időtök is! Én vagyok az, akinek belinkelte valaki a kérdését! Tényleg ne adjátok fel! 3 (!) éve nem volt semmi, még csak halvány esélye sem annak, hogy terhes lehetek! És tessék: szombaton kellett volna megjönnie, nem jött. Gondoltam, biztosan elszámoltam magam, rossz helyre raktam a pé-t! Úgy voltam vele, egy nap ide vagy oda, valószínűleg egy nappal később volt a pé-m!
És nem! Jó helyre időzítettem!
NE ADJÁTOK FEL! Tudom, vannak olyan hónapok, amikr már hánysz az egésztől, és hogy állandóan neked szegezik a kérdést: BABA???
Iszonyatosan rossz! De mindig van remény!
Egyre rosszabban tűröm én is... Ez volt a 19. hónap... És 7 hónapja volt egy vetélésem...
Mi megbeszéltük, hogy még az idén próbálkozunk, de 2010-től abbahagyjuk, feladjuk. Talán az majd szerencsét hoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!