Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy minden hónapban pozitívat tesztelek, de időre mégis megjön?

Figyelt kérdés
A tesztek mindig csak a lámpa fényénél láthatóak, és alig kivehetők, de ott vannak. Legalábbis én látom. Szerintetek miért van ez? Vagy ez a természetes szelekció, csak a tesztek jeleznek túl korán?
2013. jan. 24. 07:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha minden hónapban pozitív es megsem vagy terhes, akkor valószínűleg csak te látod, vagyis inkább csak képzeled a második csíkot.
2013. jan. 24. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ha minden hónapban pozitív lenne, akkor minden hónapban elmennék dokihoz. Lehet, hogy cisztád van, az okozhat hormonváltozást. A természetes szelekció hülyeség... menj el orvoshoz.
2013. jan. 24. 07:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel mindenképpen orvoshoz kellene fordulni. Ha ennyire beképzeled akkor pszichologust nem ártana felkeresned, mert mélyen bele éled magad a terhességbe.

Ha tényleg ott a csík akkor sürgösen nödokit, mert valami komolyabb rendelleneség lehet ha mindig elvetélsz. Pl pajzsmirigy probléma. valam miatt megtapad és elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt de nem életképes, vagy a méh nem bírja és levállik. Ez 1x elöfordulhat, másodszor már fura, de legközelebbinél rögtön orvos, mert nem normális.

2013. jan. 24. 07:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, valami gagyi, vaterás tesztet veszel, amin a jó képzelőerő segítségével látható a 2. csík.

És ha csak lámpafénynél szugerálva látható, akkor az nincs is ott. Valamennyire mindig látható a 2. Van fényképed?

vegyél normális tesztet, és csak akkor tesztelj, ha 2 napja késik.

2013. jan. 24. 07:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Vlaszeg csak a szradási cskíot látod. Az, hogy lámpafelé fordítva látod nem jelenti, hogy pozitív.
2013. jan. 24. 07:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem lámpánál kell látni a két csíkot, hanem normál fénynél, szabad szemmel kell kivehetőnek lennie! Ha terhes lennél, akkor nem csak te látnád a második csíkot!!!
2013. jan. 24. 08:45
 7/11 anonim ***** válasza:
osztom minden válaszoló véleményét.
2013. jan. 24. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan fajta tesztet használsz?

Lehet, hogy tényleg csak száradási csík, ha ugyanolyan fajtát használsz.

Nekem ciszta okozott pozitív tesztet, de a mensim is késett.

2013. jan. 24. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha csak lámpafénynél van, az száradási csík. A terhességet jelző csík, ha gyengén is, de jól látható nappali fénynél. A kérdésedre válaszolva: nekem is sok halvány pozi tesztem volt, de baba nem volt. Én PCOS vagyok és a doki azt mondta az okozza.
2013. jan. 24. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:
A pcos nem okoz ilyet, egyszerűen sok teszt olyan, hogy lámpafényél átlátszik a tesztcsík helye.
2013. jan. 24. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!