Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 2990 Ft-os Clearblue teszt...

A 2990 Ft-os Clearblue teszt is csak 1x használatos?

Figyelt kérdés
Elnézést ha buta a kérdés, csak érdekel. Még nem vettem, mert sokallom. Bár tudom hogy precizebb.
2013. jan. 24. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, egyszerhasznalatos.
2013. jan. 24. 03:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindig az x-epil 600 Ft- ős teszttel teszteltem, amiben 2 d van.

Teljesen jó, mindd kétszer kimutatta a memvárt napján a terhességet, egyébként meg ha negatív volt, akkor az volt!!!

2013. jan. 24. 06:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen

de a patikakában 2000 ft

2013. jan. 24. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen én soha nem vettem.

Ha terhes vagy minden teszt kimutatja..nekem a tök gagyi lili teszt mutatta ki 2 db volt benne nem volt 1000 ft asszem a 2 db...de pozi lett...ha meg nem voltam terhes nega.

2013. jan. 24. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem digitális clearblue-t, és egyszerűen nem működött. Mindent jól csináltam, és semmi. Gyógyszertárban tényleg olcsóbb, de vannak mindenféle olcsóbb tesztek is, amik megbízhatóak, olvass utána, szerintem fölösleges ennyi pénzt kidobni rá. Nekem egy gyógyszertárban kapható nevesincs teszt mutatta ki a pozitívat. Legfeljebb, ha már olcsó teszttel produkáltál pozitív eredményt, akkor vegyél egy digitálist, ha nagyon kíváncsi vagy a "pontos" eredményre. De én nem bízom benne jobban, mint a többiben.
2013. jan. 24. 14:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szerintem is pazarlás. Hiszen ha pozitív, akkor mindegyiknek ki kell tudnia mutatni, nemde? :)

X-epilt vettem én is.

Várom hogy majd egyszer tesztelhessek :(

2013. jan. 25. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!