Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérhetem ezt a meddőség...

Kérhetem ezt a meddőség központban?

Figyelt kérdés

A dokim a Kaáliba akar küldeni.

2 éve probálkozunk. Túl vagyok 5(!) vetélésen. Tehát a teherbeeséssel nincs baj.

Kérhetem a Kaáliban, hogy ne átjárhatóságira meg inszeminációra küldjenek, hanem a vetélések okait vizsgálják ki? Hormonvizsgálatom utoljára márciusban volt, akkor is csak prolaktint meg progeszteront néztek.

Szerintetek?

Egy másik doki, akit megkérdeztem, ő is azt mondta, hogy nekem meddőségi központba kell mennem.

2009. aug. 31. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem simán kérheted!ugyanis ahogy te is írtad nem a teherbeeséssel van nálad a baj!ha inszemre küldenek akkor is ugyanúgy elvetélhetsz!tehá a vetéléseid okára kell fényt deríteni!
2009. aug. 31. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A meddőségi központban sem ugranak neki rögtön az inszemnek és a lombiknak, több vizsgálatot elvégeznek, ami segít kideríteni a baj okát. És ilyen pl. az átjárhatósági. Az egyik barátnőm volt úgy mint Te, és neki a laporoszkópia (átjárhatósági) vizsgálat alkalmával találtak valamit a méh falán, amit sikeresen el is távolítottak és pár hónap múlva teherbe is esett. Természetes úton ... Bár az én tapasztalatom is az, hogy az intézetben sem tesznek meg mindent ...
2009. aug. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!