Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Medilab teszt mennyire...

A Medilab teszt mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
5db-ot csináltam és mindegyiken ott a halvány második csík, estin is és reggelin is. Menstruációmnak nem tudom mikor kéne megjönni mert július 26. án jött meg és 5 napig tartott rá 2 hétre barnás pecsételésem volt 1 hétig majd 1 hétig gyenge vérzés. Orvosnál akkor voltam és mindent rendben talált nem mondott semmit!
2009. aug. 31. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak egyet tehetsz:menj el mégeccer orvoshoz,de ugy hogy azt vizsgálja meg h terhes vagy e.
2009. aug. 31. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem "működött" rendesen. Igaz, amikor használtam vagy úgy 3 hetes terhes lehettem , így elég egyértelmű volt, hogy biztos baba a két csík....:))

2009. aug. 31. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A kis barna folyásod szerintem a beagyazást jelenti.

Mivel a két csík megjelent a teszteken,még akkor is ha az egyik csík halványabb,valószínű hogy terhes vagy.Azért valószínű mert a pontos diagnózist az orvosod fogja pontosan megmondanni.Gratulálok:)

2009. aug. 31. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! A medilab teszt nekem mindig két csíkot mutat, az egyiket mindig halványabban. Én minden hónapban a 2db-os kiszerelést veszem, de eddig még nem jött össze a babó sajna. :( Már 1x én is tettem fel kérdés a medilabbal kapcsolatban még tavaly nyáron, mert nagyon megörültem mikor ott volt a második csík is. Mindenki azt mondta, hogy az is csík, tehát babás vagyok. Azóta rendszeresen csalódom. :( Amúgy amikor a kislányommal teherbe estem 5 éve, akkor két hét késés után a medilab mutatta ki a pozitív eredményt, ezért is vettem mindig azt. A gabrielt is kipróbáltam, azon már csak egy csík volt, de másnapra már halványan látszott a második is. Persze érvénytelen volt másnapra. :) Sok sikert kívánok neked!
2009. aug. 31. 17:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Ha még tud valaki róla kérem írjon!
2009. aug. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!