Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm fél, hogy terhes...

A barátnőm fél, hogy terhes mert: nem szed fogamzásgátlót és gumi nélkül csinálta bár a fiú nem ment el benne; leszopta a fiút és utána ráült de nem törölték le előtte. (lent)?

Figyelt kérdés
És 2x használtak gumit bár nem szakad el. Vagyis nem vették észre. Pecsételős vérzése volt és 1 hetet és 2 napot késik neki. Terhes?
2013. jan. 22. 17:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igen nagyon valószínű hogy az...

Azért itt sokan támadják a kislányt, és jogosan is de én azért még hozzá tenném, hogy ezért a szülőknek is nagyon nagy gratuláció jár....szomorú.....

2013. jan. 22. 17:57
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha már ennyit késik érdemes egy tesztet csinálni és, ha negatív akkor irány a doki, hogy megnézze miért nem jött meg neki. Hány éves a lány?

A szülők bizonyos helyzetekben nem tudják már a lányuk kezét fogni, hiába világosítják fel, sajnos a mai tizenévesek fel sem fogják milyen veszélyekkel jár gumi nélkül és itt nem csak a terhességre gondolok, hanem egyéb betegségekre.

Van olyan lány aki annyira szerelmes, hogy nem mer szólni a fiúnak, hogy használjon gumit! És nem védeni akarom a lányt, de most már felesleges ostorozni őt, ha szerencséje van akkor nem terhes és ezáltal többet nem fog ilyet csinálni és végig gondolja.

2013. jan. 22. 18:32
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Hát nemtudom, ha tisztában lenne a dolgokkal akkor igenis védekezne. Ez igenis a szülők hibája is. Énis tudtam védekezni mégis szerelmes voltam...
2013. jan. 22. 19:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Reggel csináljon tesztet a barátnőd, akkor kiderül.

Mi nem látunk bele, van rá esély.

Tudod, aki csinálja, az lehet terhes, akár védekezés mellett is.

Aki nem csinálja, az nem lesz terhes.

2013. jan. 22. 19:32
 15/26 A kérdező kommentje:
16 éves holnap lesz 17. Az anyukájának mondta,hogy kéne venni tesztet viszont ő azt mondta,hogy felesleges. Szerintem is a szülő hibája..gyógyszert kellett volna szedetni vele már..de szerintem még azt is elfelejtené. Holnap csinál tesztet.
2013. jan. 22. 19:33
 16/26 anonim ***** válasza:
írd meg majd mi lett :)
2013. jan. 22. 21:46
 17/26 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok az eredményre.
2013. jan. 23. 08:56
 18/26 anonim ***** válasza:

Azt mondta az anyukája, hogy felesleges tesztet venni???

Komolya, ha az én lányom állna oda, hogy Anyu vegyünk tesztet, azonnal rohannék....

2013. jan. 23. 08:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam hozott neki tesztet és pozitív lett viszont a teszt le volt járva.:S
2013. jan. 23. 16:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Vegyetek ti. Rossmanba 6-700 ft.
2013. jan. 23. 17:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!