Milyen hatása lehet a Norcolut a magzatra?
Figyelt kérdés
2012.10. hónapban volt meg szoptatás után először, de azóta nem is jött meg többször. 11.27-én voltam nőgyógyásznál, Nem talált semmit, kiírta a Norcolut tablettát, amit csak most januárba tudtam kiváltani. Elfogyott már mind és az orvos azt mondta, hogy 1 héten belül meg kell, hogy jöjjön. Még mindig semmi. Ma van kb. a 11. nap mióta elkezdtem szedni. Ha terhes lennék milyen hatásai lehetnek a magzatra??2013. jan. 22. 13:55
1/4 anonim válasza:
Mikor hagytad abba? Onnantól kell számítani az 1 hetet, amit az orvos mondott. Nekem mindig megjött 4-5 nap után.
2/4 anonim válasza:
Sárgatethormon, így nem kell aggódnod, semmilyen hatása nem lenne, ha terhes lennél, hasonló, mint az utrogestan vagy a duphaston, azokat pedig még terhesen is felírják.
Amúgy inkább hormonokat kéne nézni nálad, lehet a prolaktin szinted maradt túl magas és ez okoz mensizavart, arra pedig van más gyógyszer.
Amúgy nem biztos még, hogy nem jön meg, ha csak tegnap fogyott el a Norcolut, de ez csak megvonásos vérzés, az ok még mindig nem derül ki.
Ha ezután sem áll vissza a ciklusod, én a helyedben kivizsgáltatnám magam, meg persze jó lenne egy terhességi tesztet is csinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha véletlen erre járnának a válaszadók. Csak leírom, hogy tudjátok. Decemberben megfogant a baba és két héttel a norcolut utolsó szeme után először megjött, aztán rá 3 napra elvetéltem. 7 hetes volt a baba.
2013. febr. 12. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!