Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minek a jele a barna folyás?

Minek a jele a barna folyás?

Figyelt kérdés

Csak néhány csepp volt tegnap este meg egy pici halvány vér, de ma reggelre már semmi.

Teszt negatív, a nemvárt már több mint egy hete késik. Meg fog jönni vagy próbáljak még tesztelni?

2013. jan. 21. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
A barátnőmnek sem mutatta ki 1hét után lehet,hogy te is hamar teszteltél.Nekem is a beágyazódás után 1hétel mutatott 2csíkot és akkor is alig észrevehetőt.Szerintem várj még pár napot.Sok sikert:)
2013. jan. 21. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!TEljesen egy cipőben járunk!

Holnap lesz egy hete,hogy nem jött meg és én is barnáztam..Ha tudsz valamit,vagy pozit tesztelsz szólj..majd én is szólok,én holnap tesztelek egy érzékenyebbel!

2013. jan. 21. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!