Létezik, hogy 10 napos késénél még negatívat tesztelek?
12-én szombaton kellett volna megjönni. 31-32 naposak a ciklusaim, tehát elég hosszúak. 5napig szokott meglenni mindig, 6. napon teszteltem délután és ma reggel is ez a 10. nap illetve elmaradt mensi utáni 5. ez is negatív...a telefonnal megvilágítom hátulról úgy látok valamit, de tudom ez semmit nem jelent.
Úgy gondolom, ha terhes lennék már pozitívnak kéne lennie. Reménykedhetek még vagy szinte biztos, hogy nincs baba? Járt már valaki hasonló cipőben és babája lett? Csütörtökön reggel tesztelek újra...remélem addig nem jön meg :S
Nagyon várunk a párommal már egy kis babócát.
Sziasztok!
Én is tanácstalan vagyok. Dec. 31-én volt egy spontán vetélésem 5 hetesen. (Nagyon kivoltam/vagyok, másfél évet vártunk rá). Nem tudom, hogy milyennek kéne lennie a ciklusnak ezután. Eddig mindig 28 naposak voltak, ma vagyok a 32. napon, ma reggeli teszt negatív. El vagyok keseredve, annyira azt hittem, hogy kárpótol a sors és összejött a baba. Pár napja amikor meg kellett volna jönnie, minden mensis tünetem megvolt, szédülés, hányinger, enyhe hasfájás, csak a mellfeszülés maradt el. De nem jött meg, és azóta sem. Vasárnap újra tesztelek, és jövő héten irány az orvos.
Olyan kilátástalannak tűnik az egész. Ma teljesen padlón vagyok, úgy érzem nekem sosem fog összejönni (úgy hogy persze szinte naponta jelenti be valamelyik ismerős, hogy babát vár:( )
Próbálok még reménykedni, de ha vasárnap is negatív lesz a teszt, akkor már nem sok esély lesz babára, akkor inkább valami bibi van velem :(
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!