A palástfű teától lehetséges, h előbb jön meg, mint kéne?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 23:15
1/4 anonim válasza:
Én ittam 6 hónapon át cickafark - hónap második felében pedig palástfű teát, és nem tapasztaltam ilyet.
2/4 anonim válasza:
csak azt ittad? elvileg a palástfű rendezi a ciklust, ha túl hosszú volt lehet, hogy lerövidítette. Én ittam, de nekem a teáktól semmi változás nem volt. barátcserjét párhuzamosan elkezdtem szedni és 5 nappal előbb volt pé-m. Szóval nekem bejött, lehet, hogy a palást is segített, mert együtt szedtem.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,csak azt. Végülis nem biztos,h attól,de most 23 napra jött meg,volt egy vetélésen decemberben,azután megjött,de ugye ott nem volt mit számolni,viszont most már gondoltam majd rendeződik.
2013. jan. 20. 15:04
4/4 anonim válasza:
szedjél barátcserjét. nekem egy hónap szedés után rendbe rakta a ciklusom. a 23 nap az túl rövid, ami lehet sárgatest elégtelenség. a palástfüvet pedig cickafarkkal igyad, az úgy hatásosabb. szerintem. próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!