Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg fontos, hogy fekve...

Tényleg fontos, hogy fekve maradjak aktus után?

Figyelt kérdés
én kb 5-10 percet szoktam fekve maradni, aztán felkelek. Elegendő ez vagy maradnom kellene fél órát? Régen mindig felkeltem azonnal és kifolyattam (bocsi, nem tudom szebben írni) de még így is órákkal később is folyt ki. Vagyis az is teherbe eshet, aki azonnal kifolyatja a spermát?
2009. aug. 30. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Természetesen teherbe eshet, hiszen a párok nagy százaléka megy utána tusolni stb. Ez nem sokat jelent, sokak szerint de igen, de nem...ami feljut, azt úgysem tudod kimosni, szóval teherbe eshetsz ugyanolyan esélyjel, mint bárki más :)
2009. aug. 30. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Azt mondhatnánk, hogy aki babát akar szex után, az feküdjön még; aki nem , az meg menjen tusolni....De ez nem így van. A spermiumokat a férfi szó szerint kilövelli (nem tudok rá szebb szót találni), aminek egy a célja: minél mélyebbre küldeni a kiskatonákat. Persze van a gravitáció, de abban a sok millióból ha 100.000 életben marad az első körben , az már hozhat eredményt. Így tehát ha meg akar foganni egy petesejt ilyen szempontból szerintem majdnem hogy mindegy, hogy 10 vagy 30 percig fekszik valaki...

2009. aug. 30. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden görcsös akarás akadályozza a teherbeesést. Ne akard tudományosan "elkészíteni" a gyereket! Szeressétek egymást, ahogy jól esik! A baba is megérzi, hogy hová érdemes jönni. Szerető családba. Drukkolok Neked!
2009. aug. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!