Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ez az FSH/Lh arány...

Normális ez az FSH/Lh arány menstruáció idején levett vér esetén?

Figyelt kérdés

FSH: 10,1 (1,9 - 12,5)

LH: 4,4 (2,5 - 10,2)

Kicsit beparáztam, mert igaz hogy értékhatáron belül van mindegyik, de az FSH-ám épphogycsak belefér és sokkal több mint az LH. Sajnos elkezdtem a neten böngészni és PCO gyanút hozott ki ilyen értékeknél! Szerintetek?

A ciklus 5. napján ezek voltak az értékeim:

LH 7,5

FSH 11,0

(Ezt előző havi ciklusban nézték)

2013. jan. 18. 22:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És a magán laborhoz kell beutaló vagy valami szakorvosi javaslat, vagy egyszerűen jelentkezzek be telefonon és mondjam el hogy mit szeretnék? Győri vagyok... Majd körülnézek hogy hol találok ilyent.
2013. jan. 19. 09:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Azóta is jár az agyam... Ha nincs peteérésem, mert mondjuk kimerült a petefészkem, akkor az ovuteszt akkor elvileg nekem nem lesz pozitív igaz???
2013. jan. 19. 10:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Hogy kérnek-e beutalót, az az adott labortól függ! Sajnos ilyen, ilyenkor nem lesz pozitív az ovu-teszt :(
2013. jan. 19. 15:26
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor ez legalább egy támpontnak jó... Hétfőn leszek a 14. napon. Még egyenlőre nem erősebb a kontroll csíknál a tesztcsík, tehát negatív! Az biztos, hogy próbálkozik a szervezetem, mert feszül az alhasam és ma jelentkezett a nyákos folyás is! Hát nagyon kíváncsi vagyok... Akkor elvileg peteérésem sincs igaz? Hétfőn megyek ultrahangra is, az is sokat mondó lesz majd azért, hogy lesz e domináns tüsző?!! :(
2013. jan. 19. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Magánlaborban nem kell beutaló. lehet ovulációd attól még, hogy koraipetefészek kimerülésed van, csak már több fsh kell hozz ezért magas. Ha valóban eről van sző, rá kell kapcsolni a baba témára.
2013. jan. 19. 17:44
 16/22 A kérdező kommentje:

Utána néztem, a győri Kaáliban 5.500,- ért nézik az amh-t. Hétfőn felhívom őket és rákérdezek, hogy hogy megy ez...

Köszönöm, tényleg nagyon hasznos volt mindenki válasza. Remélem, hogy azért nem olyan nagy a gond és van még peteérésem (köszönöm az utolsónak, pl. azt sem tudtam hogy magas FSH mellett még előfordulhat hogy tud produkálni a szervezetem peteérést).

2013. jan. 19. 22:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Épp azért nő az fsh mert az kell a peteéréshez, de egy idő után hiába termel akármennyit nem lesz.
2013. jan. 19. 23:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Nah, ma voltam ultrahangon. Úgy néz ki, hogy van peteérésem, az ultrahangos hölgy szerint minden rendben van.

Nyh.: 8,5 mm, háromrétegű

Bal petefészek: 34 mm, benne egy 18 mm-es, egy 11mm-es és néhány kisebb tüsző

Jobb petefészek: 35 mm, benne 10-12 mm-es tüszők

Akkor talán nem kell aggódnom, igaz???

2013. jan. 21. 11:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Győri vagyok szintén, tudok egy magánlabort a belvárosban, priviben szivesen megirom az elérhetőségét. Ha jól tudom 3000 ft/hormon. Én is amh-t szeretnék nézetni. Nekem is viszonylag magas a FSH-m (9), szintén 32 vagyok, és még szeretnénk babát.

2013. febr. 15. 20:36
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy. Voltam ultrahangon, kizárták a petefészek kimerülést, több tüszőm is volt, volt domináns tüsző is szerencsére. De ettől függetlenül megköszönném, ha átküldenéd az adatokat, mert még jól jöhet! :)
2013. febr. 19. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!