Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lett ennyire rossz ez...

Nittababy kérdése:

Miért lett ennyire rossz ez az oldal? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az emberek bunkó stílusban válaszolnak!!Egy tök átlagos kérdésre!!Nem tudom mit keres itt ha nem tud rendesen hozzá szólni!!
2013. jan. 18. 07:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem akaratlagosan vittem be a védőnő témát de úgylátszik betalált.

a mai anyukáknak jóval több kérdésük van amit nem mindig tudnak anyukával anyóssal stb. megbeszélni . legtöbbünknek még dolgoznak a szülei , eleve messze lakunk egymástól , anyóssal védőnővel ha jó a viszony az aranyat ér de eleve ott van a generációs különbség is itt meg azért eléggé egyen korosztály van harmincasok jórészt.

sok a kérdés és valóban sok a megosztó kérdés

2013. jan. 18. 09:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, a világ lett rossz nem csak az oldal. A társadalom kezd kettészakadni, az egyik oldalon a pénztelen elkeseredett rosszindulatú emberek, a másikon a hirtelen meggazdagodott bunkó tahók. TISZTELET a KIVÉTELNEK.
2013. jan. 18. 09:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónál a pont.

Az utóbbi években, évtizedekben feszültségben élünk, munkahely megtartás, hogy jövök ki a hónap végéig a kis fizetésemből...

Szóval az embernek face to face disztingválni kell, de egy ilyen anonim oldalon el lehet mindenkit küldeni melegebb éghajlatra, ki lehet adni a feszkót, így talán egy picit le lehet adni a feszültségből.

Azt hiszem itt ez történik.

2013. jan. 18. 09:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom:

A kérdező stílusa határozza meg a válaszolók stílusát.

Én mindig normális hangnemben, stílusban teszem fel a kérdéseimet, lehetőleg röviden és világosan. Kerülöm a helyesírási hibákat, mert igaz, hogy ha pl. leírom pontos j-vel a milyen szót, az emberek azt gondolják, valami proli kis csórikám ír a putriajtóból és úgy is válaszolgatnak. Élőben a ruha, a kinézet alapján ítélnek először az emberek, írásban a stílus alapján.

Soha nem érkezett bunkó, kioktató válasz, pedig nekem vannak provokatívabb kérdéseim is. Ha egy oldal sz a r, az azért van, mert a látogatói olyan emberek, amilyenek. Ma már mindenkinek van internete, és aki megtanult nagyjából írni, az már fröcsögheti is az ostobaságait. Én megértem, h a buta kérdést, a buta kérdezőt tele szájjal kiröhögik, kicikizik.

2013. jan. 18. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Baromi sokat olvasom mostanában az archívumot szoptatás témában, mert vannak gondjaink. Napi több órát. És azt látom hogy régen is voltak bunkók, meg voltak provokatív kérdések, ez nem újkeletű dolog. Csak az ember hajlamos mindig szebbnek látni az elmúlt dolgokat, mint amilyen a jelen :)
2013. jan. 18. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is pont tegnap szembesültem (újra) ezzel, és ki is akadtam. A tehesség témakörben valaki azt kérdezte, lehet-e összefüggés az Elevit és a nagyfejű babák között. Szerintem arra való ez az oldal, hogy ilyeneket és hasonlókat kérdezzenek, akik akarnak. Erre a tizenvalahány válaszból mind egytől egyig bunkó, lehülyéző stílusú volt. Én meg ismeretlenül is úgy éreztem, meg kell védenem a kérdezőt, hiszen ennek az oldalnak a kérdezés és válaszolás lenne a lényege, de én is úgy látom, hogy sajnos nagyon sokan csak azért "járnak ide", hogy bunkók lehessenek...
2013. jan. 18. 12:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki nem megfelelő kérdést ír ki az még nem azt jelenti hogy nekünk le kell pontozni és bunkónak kell lenni vele!!szerintem!!!
2013. jan. 18. 15:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom hogy ha valaki egy olyan kérdést olvas ami neki nagyon nem szimpatikus akkor nem kell hozzászólni.Mert szerintem neked se tetszene ha te tennél fel kérdést és neked válaszolnának így.Azt is aláírom hogy vannak az embereknek megélhetési gondjai de azok szerintem nem ide valóak!!Az még nem ok rá hogy ilyen stílusban válaszoljanak!!
2013. jan. 18. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Mert a névtelen, vagy csak nicknévhez kötött oldalakat nem csak itt, hanem mindenhol elárasztották a trollok.

Mert manapság egy "szakmává" vált közösségi oldalak látogatottságát felfuttatni pénzért, ahol a "poén" kategóriában rendszeresen megjelennek a Gy.k. oldalai is a hülye kérdésre-hülye válasz, normális kérdésre-hülye válasz opciókkal.

Mert vannak akik nagyon poénosnak érzik, hogy névtelenül bunkók lehetnek.

A normális válaszolók üzenetét olvasd el, a többiekkel ne foglalkozz.

2013. jan. 20. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, kérdező!!
2013. jan. 21. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!