Miért lett ennyire rossz ez az oldal? (többi lent)
Nem akaratlagosan vittem be a védőnő témát de úgylátszik betalált.
a mai anyukáknak jóval több kérdésük van amit nem mindig tudnak anyukával anyóssal stb. megbeszélni . legtöbbünknek még dolgoznak a szülei , eleve messze lakunk egymástól , anyóssal védőnővel ha jó a viszony az aranyat ér de eleve ott van a generációs különbség is itt meg azért eléggé egyen korosztály van harmincasok jórészt.
sok a kérdés és valóban sok a megosztó kérdés
Az utolsónál a pont.
Az utóbbi években, évtizedekben feszültségben élünk, munkahely megtartás, hogy jövök ki a hónap végéig a kis fizetésemből...
Szóval az embernek face to face disztingválni kell, de egy ilyen anonim oldalon el lehet mindenkit küldeni melegebb éghajlatra, ki lehet adni a feszkót, így talán egy picit le lehet adni a feszültségből.
Azt hiszem itt ez történik.
Saját tapasztalatom:
A kérdező stílusa határozza meg a válaszolók stílusát.
Én mindig normális hangnemben, stílusban teszem fel a kérdéseimet, lehetőleg röviden és világosan. Kerülöm a helyesírási hibákat, mert igaz, hogy ha pl. leírom pontos j-vel a milyen szót, az emberek azt gondolják, valami proli kis csórikám ír a putriajtóból és úgy is válaszolgatnak. Élőben a ruha, a kinézet alapján ítélnek először az emberek, írásban a stílus alapján.
Soha nem érkezett bunkó, kioktató válasz, pedig nekem vannak provokatívabb kérdéseim is. Ha egy oldal sz a r, az azért van, mert a látogatói olyan emberek, amilyenek. Ma már mindenkinek van internete, és aki megtanult nagyjából írni, az már fröcsögheti is az ostobaságait. Én megértem, h a buta kérdést, a buta kérdezőt tele szájjal kiröhögik, kicikizik.
Mert a névtelen, vagy csak nicknévhez kötött oldalakat nem csak itt, hanem mindenhol elárasztották a trollok.
Mert manapság egy "szakmává" vált közösségi oldalak látogatottságát felfuttatni pénzért, ahol a "poén" kategóriában rendszeresen megjelennek a Gy.k. oldalai is a hülye kérdésre-hülye válasz, normális kérdésre-hülye válasz opciókkal.
Mert vannak akik nagyon poénosnak érzik, hogy névtelenül bunkók lehetnek.
A normális válaszolók üzenetét olvasd el, a többiekkel ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!