Akkor most mennyi az IGAZI hőmérsékletem? Lehet, hogy tényleg nem szabad hónalj alatt mérni a digitális hőmérővel? (bővebben. )
Szia, köszi hogy válaszoltál. Ettől féltem én is. És az a baj, hogy kicsit összevisszás lett a ciklusom vége, időben sem volt soha egyforma, emiatt stresszelek, pedig lehet, nincs is rá okom. Azért egy szép görbe olyan megnyugtató tud lenni. Nem? Na mindegy, holnap reggel elválik, hogy mi a helyzet. De az biztos, hogy veszek egy higanyost, amíg még lehet.
Én félnék a hüvelyben használni, nehogy vmit elkapjak. Te mit teszel vele? Mindennap lefertőtleníted? Ha igen, mivel? (nekem ez túl macerás lenne, bár a száj nyálkahártyájával sem árt vigyázni. Nem?
Szia első vok! :)
Én mielőtt bedugom a hüvelybe a lázmérőtt előtte nedves törlőkendővel letörölgetem, de miután használtam, természetesen lemosom langyos, szappanos vízzel. Ha a számban használom, akkor előtte csak a szappanaos mosás van, nem használom a nedves kendőt. :) Én egyszerű popsitörlőt használok egyébként. Arra oda kell figyelni, hogy ne meleg, és ne forró vízzel mosd a higany miatt. Hallottam olyanról, hogy szétdurrant a lázmérő, mert olyan meleg vízzel mosták. Hogy igaz-e azt nem tudom. :) Ne félj semmit fertőzést nem kapsz el, ha megfelelően tisztítod, és használod. Én a számba elég félősen veszem be mondjuk, mert félek, hogy 1x elharapom. :) Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e kapni még higanyosat, sztem még kapható, ha mégsem, akkor talán a szülőktől, vagy nagyitól lehet kérni, nekik még biztos van. :) Sok sikert kívánok babuci ügyben is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!