Befolyásolhatja a hőmet ha be vagyok takarózva?
Kedves utolsó!Hú elég kínaiul írtad le a görbém magyarázatát!:D
Azért 1-re mer 26 napos a ciklusom.De a ciklus.hu 3-ra tette ahogy te írtad.Ezért nem értem mert az már a 28.nap és nem szokott annyi enni.Szerinted miért ugrott fel a hőm mikor már kezdett lefelé vándorolni?Most még korai a teszt igaz?
Mindenképpen megírom mi lett!
Jajj bocsánat... :(( nem akartam zagyvaságot írni...
Hát én nem vagyok egy nagy görbeszakértő, de az én olvasatom szerint a tüszőrepedésed a 15. ciklusnapon volt. Mondjuk jó lett volna tudni a hődet előtte is, mert lehet,hogy korábban volt, de szerintem az igazi hőmegugrás az a 16.napon van,vagyis előtte napon ovuláltál. (amikor leesik a hő akkor van ovu. Ha felugrik másnap a hőd, na akkor tudod,hogy előző nap ovuláltál) És ezt támasztja alá, hogy onnantól fogva stabilan emelkedett a hőd. A luteális fázis pedig az ovuláció utáni napokat takarja, ami akkor jó, ha min. 10, max. 14 napos. Ezek alapján írtam neked azt,hogy ha 16.ciklusnap az 1. dpo (ami day past ovulation, vagyis az ovuláció utáni napokat jelöli), akkor a mai a 10.dpo. De ez csak az én meglátásom, még én is csak most tanulom amúgy :))
Oh sajnos nekem sincs két egyforma ciklusom. Mostanában mindegyik nő eggyel... tehát ezekre sajnos nem lehet alapozni. De mondom, így, hogy nincsenek meg a ciklusod eleji hőadatok, nem tudok mást mondani, csak amit ebből kiolvasok.
Hát igen, ha az én feltevésem helyes, akkor én még a helyedben nem tesztelnék. Legkorábban a 12. dpo-n, de inkább a 14-en. Vagy utána :D
De majd jönnek mások és majd jól megmondják ők is,hogy gondolják :))
üdv. Még mindig A.
Kedves A!
Sajnos megjött épp az előbb vettem észre.Itt a görbém.Elég furi,hogy így ugrált fel-le.
Veled mizu?Még nem jött meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!