Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel nagyon aggódunk....

Barátnőmmel nagyon aggódunk. Mit tudnánk tenni?

Figyelt kérdés

Elsősorban értelmes válaszokat kérnék.

Barátnőmnek 17 éves rendszereződött a menstruációja most 19 én kellene megjönnie neki de pár nappal ezelőtt vérpecsétes volt az alsóneműje voltak görcsei is aznap mint mielőtt megjön neki de mégsem jött. Nagyon aggódunk mert nem szeretnénk babát, védekezni pedig védekeztünk.

Az lenne a kérdésem hogy mit tudnánk csinálni hogy a gyanúnk ne igazolódjon be? Mármint hogy terhes.

Nőgyógyászhoz nem akar menni. Szülőknek nem szeretnénk még szólni.

Ha vennék egy tesztet kimutatná hogy van e valami baj? és ha pozitív mit tudnánk tenni?

2013. jan. 17. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
vegyetk tesztet az márkimutatja h terhes e de mivel nincs 18 zért majd az elvetetéshez kel a szülei beleegyezése
2013. jan. 17. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várjátok meg az esedékes mensit, azután mindenféleképpen csináljatok egy tesztet és! ha negatív, akkor is a pecsételés,késés miatt, ha pedig pozitív, akkor meg az miatt feltétlen el kellene mennie az orvoshoz, hiszen csak ő tudja megvizsgálni. Mást nem nagyon tehettek. Én ezt javaslom.
2013. jan. 17. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
19-én teszt, aztán nőgyógyász, ha tetszik, hanem. És nem kéne kapásból abortuszra biztatni a kérdezőt, ezt az elsőnek mondom.
2013. jan. 17. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj én lennék az utolsó aki eletetne egy babát, de mivel 17 éves és ugy is fogalmaztak, ebből kövtkeztettem arra h nem tartanák meg sajnos
2013. jan. 17. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Szexel, de nőgyógyászhoz nem megy... milyen gyerekes viselkedés ez. Vegyetek tesztet és 19-én csinálja meg. De még akkor sem biztos az eredmény. Biztosat csak orvos tudna mondani. És ha tényleg terhes, akkor sem menne orvoshoz?
2013. jan. 17. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést!

Hisz azt írod védekeztetek.Akkor nem lehet terhes!!

Mivel,hogyan védekeztek???

2013. jan. 17. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:
óvszerrel védekeztünk de egyik védekezési módszer sem tökéletes szerintem. Hát ha tényleg az van amire gondolok akkor le kell mondjuk szüleinek. Azután biztos elmegy nőgyógyászhoz. Szerintem
2013. jan. 17. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó eséllyel nem terhes, ha rendesen védekeztetek.

Vegyél neki egy tesztet, reggeli vizeletből csinálja meg.

Ha negatív, akkor pár nap után még egyet.

2013. jan. 17. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!