Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Kicsit képtelenségnek tűnik, de egyszer láttam már ilyet.

Szedek gyógyszert, van mensesem, kicsit talán gyengébb, mint szokott lenni.Kicsit híztam, hasam is nagyobb, és mintha mocorgást, rúgdosást éreznék bent.Tudom hülyén hangzik, de hallottam, hogy ha lentebb ágyazódik be a pete, akkor lehet h nincs olyan nagy hasa a nőnek.Érdemes bármit is tennem, vagy fantáziálok?

L20

2013. jan. 17. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet:)
2013. jan. 17. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha már a mocorgását éreznéd ahhoz már 16-18 hetesnek kellene lenned.

És ahhoz bizony már jár egy szép kerek poci is... :)

De hogy megnyugodj csinálhatsz egy tesztet, hogy kizárd.

2013. jan. 17. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztet kell venni és/vagy elmenni nőgyógyászhoz. Ha nem is vagy terhes, de legalább megkíméled magad az idegeskedéstől!
2013. jan. 17. 10:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Most olvasgattam, h lehetséges h valaki menstruáljon akár 18. hétig is:S baaaszus:S
2013. jan. 17. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen lehetsz terhes, mivel szexeltél!

Csinálj tesztet.

2013. jan. 17. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
ha rendesen szedsz fog-gátlót, én kizártnak tartom. 1-2 ellenpélda van a több tízezerből. de miért nem tesztelsz???
2013. jan. 17. 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:
hát 2-3 napja érzem,csak gondoltam előb rákérdezek itt, h esélyes e egyáltalán,most ástam bele magam:S Remélem nem:S Félek megvenni is a tesztet, ha + akkor mi a frááászt csináljak:S??
2013. jan. 17. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:

ha +, akkor +, tök mindegy, tesztelsz-e, az ott marad:)

amúgy valószínű úgyis negatív

2013. jan. 17. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha elmúltál már 12 hetes, akkor abortuszra már nem mehetsz. Így ha nem szeretnéd megtartani, akkor az örökbeadás mellett kell döntened.
2013. jan. 17. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem létezik, hogy terhes vagy, az azért nagyon durva lenne.
2013. jan. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!