Gizike88 kérdése:
Hogy lehet ide terheségi tesztről képet feltölteni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 14:39
21/26 anonim válasza:
ha ez alapjan kell dontenem, akkor hibas a teszt. Nagyon fura nekem az a kontroll vonal, de lehet, hogy csak a kep miatt, de olyan mintha rossz helyen lenne, meg maga a csik se igazi. Mindenkeppen uj tesztet javaslok. Idon belul jott ki amugy? Nekem inkabb a teszt vonal is elazasnak tunik.
22/26 A kérdező kommentje:
igen hamarabb jött ki a t-nél és utána a c-nél amugy meg pozitiív.meg nézte a barátnőm és amugy is december 19-n jött meg egy napra ilyen barnás vérzés és semi sincs azóta
2013. jan. 15. 15:27
23/26 anonim válasza:
Jah, akkor bocs hogy elmondtam az en velemenyem egy kerdesrol amit te tettel fel. Nehany map mulva akkor is ismeteld meg a tesztet.
24/26 A kérdező kommentje:
nem hát én kérdeztem ti jó indulatból válaszoltatok akkor még nem volt itt a barátnőm.Nehogy meg haragudj ez ugy is a orvosnál fogja tudni meg mondani
2013. jan. 15. 16:12
25/26 anonim válasza:
Fordulj el, majd nézz rá. Látod egyből a második csíkot? Akkor pozitív. Keresgetned kell nagyítóval, fény alatt? Akkor negatív. Ettől függetlenül lehetsz terhes negatív tesztnél is.
26/26 A kérdező kommentje:
nem kell nagyitóval nézni és elfordultam és igen ott van ugyan olyan világosan
2013. jan. 15. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!