Pozitív vagy negatív szerintetek? Tegnap kellett volna megjönnie.
2013. jan. 14. 13:40
11/23 A kérdező kommentje:
Igen. Az is ilyen halvány. Ma is csináltam, de az is halvány. Mondjuk az már talán egy leheletnyivel sötétebb, de még mindig nagyon nagyon halvány.
2013. jan. 16. 11:09
12/23 anonim válasza:
szerintem baba van :)
Nekem is nagyon halvány volt épp,hogy látni lehetett és most 9 hónapos :). 2 naponta növekszik a hcg a szervezetbe pár nap múlva tuti erősebb lesz.
13/23 anonim válasza:
csinálj holnap reggel megint egy tesztet és töltsd fel ide a kommentedbe.véleményezzük.Egyébként én látom azt a második csíkot,de nem tudom, hogy lehet-e bízni benne.nekem ugyan ilyenem volt,aztán megjött és nem lett semmi.azért neked drukkolok :)
14/23 A kérdező kommentje:
Csinálok holnap is. Van még a vaterás tesztből vagy 4-5db. Meg vettem a Rossmanban is. Azt meg szombat reggel csinálom meg. Érthetetlen, hogy ha baba van, mi a fenéért nem erősödik a csík. Ha nincs, akkor miért halvány+, és miért késik már 4 napja?
Reggel megírom mit teszteltem. :)
2013. jan. 17. 20:46
15/23 anonim válasza:
Dokinál nem voltál? Lehet, hogy kicsit rá kéne segíteni a dologra. Ennyi idő alatt erősödnie kéne a teszteknek.
16/23 A kérdező kommentje:
Nem voltam még. Nincs kire bízni a kislányomat, a doki meg csak reggel rendel. :( Hétfőn vagy kedden el tudok menni, addigra sikerült megszervezni a felügyeletet.
2013. jan. 17. 22:03
17/23 anonim válasza:
Teszteltél kedves Kérdező?
Kíváncsian várom a kép feltöltésedet. :)
18/23 anonim válasza:
A vaterás ilyen, ne aggódj! Mindig halvány!
19/23 A kérdező kommentje:
2013. jan. 18. 09:51
20/23 anonim válasza:
vegyél Walentin nevű tesztet gyógyszertárban. az 10es érzékenységű.100%,hogy az többet mutat,ha van baba.Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!