Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szept.1-re nem várom! Ma...

Szept.1-re nem várom! Ma reggel rózsaszín volt a bugyim. Mivel keddig még 3 nap vissza van, és a ciklusaim 28 naposak, így nem gondolom, hogy ennyivel előbb megjönne. Szerintetek gondolhatok babára?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeptember 1-re nem várom. De nekem semmi ilyen nincs, hacsak annyi nem,hogy néha néha érzem ,hogy egy kicsit feszülnek a melleim. Egyébbként az második babámmal én is igy voltam mint amit írtál és most itt van egy 8 hónapos kisfiú.
2009. aug. 29. 09:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Előszőr is gratulálok a kisfiatokhoz! :) Sajna nekem mindig feszülnek a melleim menzesz előtt, mint most is. És ha ezt nézem, akkor nincs babóca. :( Viszont ez a rózsaszín folyás nem tudom, hogy mi lehet, reménykedem benne, hogy nem jön meg ennyivel előbb a menstuációm. A hőm egyébként 36,7-36,8 között van. Sok szerencsét kívánok nektek is, hogy össze jöjjön még egy babó. :)
2009. aug. 29. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a múlt hónapban éppen igy jött meg, 1 héttel elöbb. :(
2009. aug. 29. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
hasonlóan jött meg nekem is:(
2009. aug. 29. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:

A rózsaszín vérzés lehetett beágyazódási vérzés, nekem is ilyen volt, két nappal később már pozit teszteltem.

Sok sikert, és pozi tesztet kívánok! Majd írd meg, hogy mi lett!

2009. aug. 29. 11:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) 17-én, és 18-án voltam együtt a férjemmel, akkor volt peteérésem. Ilyen későn ágyazódna be a baba? A keddet megvárom mindenképpen, aztán, ha nem jön meg, akkor szerdai elsőből tesztelek. :) Megírom nektek az eredményt! :)
2009. aug. 29. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is beágyazódásra tippelnék pedig. Feltéve, ha nem igy szokott megjönni. Szoritok!
2009. aug. 29. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:

11.08as vagyok: a beágyazódás a fogantatást követő 7-12. napon történik, tehát ha mondjuk 18-án volt a fogantatás, akkor időben történik. :) Remélem igazunk lesz, és jó hírekkel fogsz ide visszatérni! :)

Nagy drukk Neked!

2009. aug. 29. 18:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Sajna délután megjött a mensim, és a hőm is lement 36,1-re. :( Ebben a hónapban egyébként 3-án jött meg, és Szept. 1-re NEM vártam volna a következőt. :( :( Nem baj, nem adom fel. :) Nektek viszont sok szerencsét kívánok! :)
2009. aug. 29. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

11.08as

2009. aug. 30. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!