Szept.1-re nem várom! Ma reggel rózsaszín volt a bugyim. Mivel keddig még 3 nap vissza van, és a ciklusaim 28 naposak, így nem gondolom, hogy ennyivel előbb megjönne. Szerintetek gondolhatok babára?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 09:06
1/10 anonim válasza:
Én is szeptember 1-re nem várom. De nekem semmi ilyen nincs, hacsak annyi nem,hogy néha néha érzem ,hogy egy kicsit feszülnek a melleim. Egyébbként az második babámmal én is igy voltam mint amit írtál és most itt van egy 8 hónapos kisfiú.
2/10 A kérdező kommentje:
Előszőr is gratulálok a kisfiatokhoz! :) Sajna nekem mindig feszülnek a melleim menzesz előtt, mint most is. És ha ezt nézem, akkor nincs babóca. :( Viszont ez a rózsaszín folyás nem tudom, hogy mi lehet, reménykedem benne, hogy nem jön meg ennyivel előbb a menstuációm. A hőm egyébként 36,7-36,8 között van. Sok szerencsét kívánok nektek is, hogy össze jöjjön még egy babó. :)
2009. aug. 29. 09:30
3/10 anonim válasza:
Nekem a múlt hónapban éppen igy jött meg, 1 héttel elöbb. :(
5/10 anonim válasza:
A rózsaszín vérzés lehetett beágyazódási vérzés, nekem is ilyen volt, két nappal később már pozit teszteltem.
Sok sikert, és pozi tesztet kívánok! Majd írd meg, hogy mi lett!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :) 17-én, és 18-án voltam együtt a férjemmel, akkor volt peteérésem. Ilyen későn ágyazódna be a baba? A keddet megvárom mindenképpen, aztán, ha nem jön meg, akkor szerdai elsőből tesztelek. :) Megírom nektek az eredményt! :)
2009. aug. 29. 12:48
7/10 anonim válasza:
Én is beágyazódásra tippelnék pedig. Feltéve, ha nem igy szokott megjönni. Szoritok!
8/10 anonim válasza:
11.08as vagyok: a beágyazódás a fogantatást követő 7-12. napon történik, tehát ha mondjuk 18-án volt a fogantatás, akkor időben történik. :) Remélem igazunk lesz, és jó hírekkel fogsz ide visszatérni! :)
Nagy drukk Neked!
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Sajna délután megjött a mensim, és a hőm is lement 36,1-re. :( Ebben a hónapban egyébként 3-án jött meg, és Szept. 1-re NEM vártam volna a következőt. :( :( Nem baj, nem adom fel. :) Nektek viszont sok szerencsét kívánok! :)
2009. aug. 29. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!