Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válás nélkül érdemes második...

Válás nélkül érdemes második baba?

Figyelt kérdés

Jelenleg is férjnél vagyok és van egy 15 hónapos kislányom, de nem a férjem az apuka, hanem a mostani párom. A picinél volt apasági vélelem megdöntése.Hogy tudnám elkerülni a bonyodalmakat gondolok itt arra hogy ne kelljen megint bíróságra menni. Férjem nem hajlandó a válással kapcsolatban egyezkedni. De mi meg szeretnénk még egy babát csak azt nem hogy ő is a férjem nevére kerüljön.

Köszönöm előre is a válaszokat

2013. jan. 13. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Add be te a válókeresetet, a férjed beleegyezése nélkül is elválasztanak benneteket.

Még egy gyereket nem vállalnék ilyen rendezetlen helyzetbe...

2013. jan. 13. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

"nem szeretnem, hogy o is a ferjem nevere keruljon" "nem a ferjem az apuka"

Ugy erted az o nevere kerult a 15 honapos kislany?

Ilyen rendezetlen helyzetbe nem vallalnek meg egy gyereket. Megvarnam, mig lezarul az ugy.

Kezdemenyezd te a valast.

2013. jan. 13. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is így gondolom ez lesz a legegyszerűbb. köszi a válaszod
2013. jan. 13. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem bele írni a legfontosabbat a válás másfél éve zajlik csak eredménytelenül. Mivel neki van ügyvédje nekem nincs így mindig valamivel kikezdenek tulajdoni részekről szól a bonyodalom talán le kellene mondanom mindenről amiért egyedül dolgoztam meg csak hogy el tudjak válni???
2013. jan. 13. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad!

Ha nem akar elválni, fizessen gyerektartást a másik apától való gyermek utàn! Na akkor majd meglátod elválik!

2013. jan. 13. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
hát igen ez is igaz csak megint úgy lenne mint a meglévő picinél mehetnénk megint bíróságra hogy ahogy a másik sem ő se az övé nem szeretném bonyolítani csak tanácstalan vagyok már 3 éve hogy nem élünk együtt és még most se tudok új életet kezdeni mert mindenben meg gátol.
2013. jan. 13. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kérni, hogy a válóper és a vagyonmegosztás két külön perben legyen, akkor hetek alatt kimondják a válást. A vagyonmegosztás meg húzodhat akármeddig is.
2013. jan. 13. 19:21
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod akkor ez lesz a meegoldás
2013. jan. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!