Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Yasminelle...

Szerintetek? Yasminelle fogamzásgátlót szedek már vagy 6éve. Dec.24. én kellett volna újra elkezdenem, viszont nem volt a patikában, ezért másnap vettem be 2őt, viszont nem használtunk kiegészítőt.

Figyelt kérdés
Ha terhes vagyok, kimutatja már a teszt, vagy várjam meg a 7napos szünet végét?
2013. jan. 12. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Várd meg, hogy megjön vagy sem. Egyébként meg nem valószínű, hogy ennyitől teherbe esel. Nekem is volt egyszer ilyen, hogy nem tudtam időben feliratni, és 2 nappal később kezdtem el, nem volt belőle baj.
2013. jan. 12. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem nagyon pici az esély arra, hogy így teherbe essél...Én vagyok az ellenpélda. 4 évig szedtem a fogamzásgátlót, és 1 nap elfelejtettem bevenni. Másnap pótoltam. Most 10 hónapos a lányom. (Igazából boldog vagyok, hogy a sors így hozta.:) ) Még egyszer mondom, nagyon kicsi az esély, hogy teherbe eshetsz...várd meg, hogy megjön e.:)
2013. jan. 12. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval te beleestél.. És ha megkérdezhetem te milyen gyógyszert szedtél? Melyik hétről hagytad ki? Utána még megjött? mert sokan írták akik gyógyszer mellett lettek terhesek, hogy még hónapokig megjött nekik.
2013. jan. 12. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

NA szóval...most kotortam elő a régi fogamzásgátlóm dobozát...én is a Yasminelle fogamzásgátlót szedtem 4 éven keresztül. Arra sajnos egyáltalán nem emléxem melyik héten vagy napon hagytam ki azt az 1 szemet. De sok helyen olvastam, hogy ha kimarad egy tabletta beszedése akkor a petefészek felszabadul, és akár több petesejt is útnak indulhat. Szóval nagyobb az esély a teherbeesésre, vagy az ikrekre. Nem tudom mi igaz ebből. 13 hetes voltam már mikor megállapították a terhességem. (majdnem lefordultam a vizsgáló asztalról...egyből megcsinálták a kötelező 12. heti Uh-t) És azért nem mentem dokihoz, mert megjött rendszeresen, bár jóval kevesebb. És a tablettát is szedtem. Voltak rosszulléteim, de mivel régen pánikbeteg voltam azt hittem megint visszajött. (szédültem, úgy éreztem magam mint ki be van rúgva, fájt a fejem, gyorsan vert a szívem ..stb). Igazából 2x volt meg és volt egy köztes barnázásom is. Ott már gyanakodtam, hogy valami nem stimmel, de mivel akkoriban sok stressz ért..annak tudtam be. Mikor nem jött meg amikor kellett volna, még akkor is úgy voltam vele, hogy biztos a stressz, de férjem unszolására vettünk 1 tesztet...hát..képzelheted a döbbenetem.

Bocsi ha hosszú voltam:)

Ha esetleg terhes lennél megtartanád a babát? Bár szerintem tényleg kicsi az esély. Majd írj, hogy mi a helyzet.:)

2013. jan. 12. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy leírtad a történeted, aranyos vagy..:)

Én már nagyon szeretnék babát, viszont a párom még várna:( Ezért is szedem a tablettákat, sajnos..Utálom őket.

Gratulálok a picihez, ő igazi meglepi volt:)

2013. jan. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!