Egyedülálló nőnek is ültetnek be lombikbébit?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan pasikat fogtam ki eddig, akik nem igazán akarnak gyereket! Az utolsó kapcsolatom is a napokban ért véget a gyerektéma miatt! Ezért ugy döntöttem, hogy ha lehetséges akkor megpróbálom a lombikbébi programot. Csak nem tudom, hogy egyedülállóknak is megcsinálják-e.2013. jan. 12. 11:29
11/12 anonim válasza:
Hat az elottem szolok nagy tevedesben vannak azzal kapcsolatban hogy egyedulallonak nem ultetnek be. Akkor meselem, mert meg masok is tevedhetnek ide, es ha a fentieket olvassak, meg vannak vezetve. Egyedulallo vagyok, juniusban leszek 40, csak hosszu kapcsolataim voltak, de mind egy felelotlen onzo idiota volt akik csak az idomet raboltak potyara. Eszukbe nem volt, csak a szex kellett. Utobbi egy evig tarto kapcsolatombol terhes lettem o meg lelecelt. Azota se lattam Elveteltem 8 hetesen. Meghoztam eletem legnehezebb donteset, es egyedul vallalok gyereket, nincs idom a srhova se tarto kapcsolatokra, es oszinten szolva olyan siralmas a felhozatal, hogy kedvem sincs a pasikhoz, foleg nem a sebeiket nyalogato 40 en tuli ovodas hulyekhez, es a tobbgyerekes apukakhoz, mert az mar ugyan nem akar gyereket, neki mar van, te meg le vagy xarva, ugyebar. Szoval, belekezdtem a baba projektbe egyedul. Kaáli intezet Szeged. Az eg vilagon semmi akadalya nincs hogy egyedulallo no ma magyarorszagon gyereket vallaljon! 2006 ota van erre egyebkent lehetosege minden nonek! Kortol fuggetlen! Folyamata: Bemesz, kozlod a szandekod, elmondjak hogy mukodik, mennyibe kerul, stb. Eloszor is vesznek vert, megnezik az AMH hormon szinted, ha az jo akkor egy listaval kezedben szepen meglatodatod a nogyogyaszod ha van sajat( ha nincs ok is megcsinalnak minden).Kell csinaltatni egy petevezetek atjarhatosagit, majd csinalnak egy rakas ver es kenet vizsgalatot (hiv, hepatitis, stb. es minden nogyogyaszati fertozesre szurnek). Ha az atjarhatosagid jo, akkor irany a szegedi klinika, adott az orvos akihez menni kell, a kaáliba nem kell visszamenni. Majd ott fenotipusok alapjan valaszthatsz donort. Mivel egyedulallo vagy, nem finanszirozza a tb, fizetni kell kemenyen. 360 ezer egy beavatkozas, +90 ezer a donor. Ha ez megvan, akkor mehet az inszeminacio. Akinek parja van, es nem kell donacio, annak harom beavatkozas ingyenes, de ket ev a varakozasi ido. Sokaknak erre nincs idejuk varni, igy inkabb fizetnek. Ezt egy honap alatt le lehet zongorazni, nem kell eveket varni semmire. Ha fizetsz, megy mint a karikacsapas. Akinek rossz lesz az AMH eredmenye, azt nem inszeminaljak, o mar egyenesen lombikozik.Hogy melyik mit jelent nem megyek bele, akit erdekel a tema ugy is tudja, ha nem akkir utananez. Szoval... Inszeminacio. Na ebbol csinalnak legalabb kettot, az eselye annyi a teherbeesesnek, mintha szexelnel. Persze szedni kell tuszoerleloket elotte, uh folyamatosan, aztan okesak a tuszoid, akkor mehet a dolog. Es varsz hogy terhes leszel e. Ket ilyen sikertelen probalkozas utan mehetsz lombikozni. Hst igy megy ez. En most ebben a projektben frissen benne vagyok, azert tudom ezeket ilyen pontosan. Szeptemberre van az elso inszem tervezve. Ami pedig az utolso hozzaszolo holgyet illeti, aki " gyerekprojekt" cimen szexelt... En meg tudom maximalisan erteni! Jol tette. Minden hulye pasas meg egye meg amit fozott. Dugni az megy, hasznaljak noket mint egy targyat, de kb. ennyi tellik manapsag az osszestol, tisztelet a kivetelnek, de en olyat nem is ismerek. Ennek a viselkedesnek az lett a vege uraim, hogy a nok is csak arra hasznalnak benneteket, amire ok a noket. Szexre meg donornak.
12/12 anonim válasza:
En is megutdom erteni... a pasik mind idiótak..az meg h egyedul neveled a gyereked...en is egyedul nevelem a masfel eves lanyom..es nem, nem en dontottme így..nyilvan az apja lepett le.. az ugye tok normalis..de ha aksrsz egy gyerekt egyedul, az mar undorító.. en is akarok masodikat..es nem biztos, h apával egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!