Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki 3 műszakban dolgozik...

Ha valaki 3 műszakban dolgozik, akkor, hogyan mérje a hőjét, ha nem mindig ugyan abban az időben kel? És hol a legjobb mérni, hüvelyben, szájban, vagy hónaljban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hüvelyben mérd.Próbáld meg reggel.
2009. aug. 28. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha az éjszakás műszakból érek haza reggel fél nyolcra? Vagy nem gond, hogy minden héten más időben mérem? Mert itt úgy olvastam, hogy minden nap ugyan abban az időben kell mérni. Sajnos nekem ez a munkám miatt nem megy. :( Attól is felmehet a hő, ha egész éjjel melózik az ember, és kimerülten, fáradtan megy haza reggel? Lehet, hogy butaságokat beszélek, de én erre is gondolok.
2009. aug. 28. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy igazad van.Azért szokták reggel mérni,mert megpihen éjjel a szervezet.De ha te nem alszol...Nem tudom.Egy próbát megér.
2009. aug. 28. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
tök egyszerü!én ha éjjeles voltam mindíg délután mértem mikor felébredtem!sztem tök mindegy az időpont,lényeg h mérés előtt meglegyen az 5-6 óra alvás!nekem tökéletes görbéim lettek 3 szak mellett is!
2009. aug. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!