Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lányok van esélyem...

Szerintetek lányok van esélyem? Megnézitek a görbémet?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem hogy ez baba lesz. Bár nem igazán vannak tüneteim még. Csak a mellbimbóim vannak megduzzadva és nnagyon fáradt vagyok állandóan.

2009. aug. 28. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélyed. Elég szépen fent maradt.
2009. aug. 28. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted merjek már holnap reggel tesztelni?
2009. aug. 28. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Még ne tesztelj, bár ha akarsz ellőhetsz egyet..., nagyjából a 17. nap körül vagy után lehetett pé-d, még van pár napod menziig, addig pedig mindeképp magasan marad a hő, ha van baba ha nincs!

A tünetek sajnos menzisek is lehetnek, 50-50%. Szerintem várj 2 napot és ha akkor nem jön meg, akkor csinálj tesztet. Ha van baba, nem biztos hogy kimutatja már, van akinek előbb is de van, akinek később lesz pozitív.

Drukkolok hogy baba legyen! :)

2009. aug. 28. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

HÚÚÚ de szuper a hőd!!! IGEN IGEN merjél! Egy érzékenyebb teszt már biztosan mutatja! :) De szerintem egy Medi-Lab is halványan mutatná!

Drukkolok!

2009. aug. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!