Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az mit jelent, hogy 6,2mm-es...

Az mit jelent, hogy 6,2mm-es felritkulást lát ami grav-nak megfelelő, aztán eltelik pár nap erős, darabos vérzéssel megjön és jobban fáj mint eddig bármelyik mensikor a hasam?

Figyelt kérdés
Vissza mentem uh-ra aztán már semmi nem volt ott.Tetsztet nem csináltam,tehát nem tudtam meg biztosra, hogy baba-e.szerintetek az volt?Vagy talán ciszta lehetett?
2013. jan. 8. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Baba volt bizony:(
2013. jan. 8. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
na és az, hogy halvány pozi tesztem lett a mensi előtt 2nappal,aztán még aznap megjött és mikor vége lett a mensinek csináltam egy tesztet ami full negatív lett, még is tegnap és ma csomószor hányingerem volt és ha olyan szagot éreztem, azt hittem hányni fogok.egyébként nehezek,fájnak a melleim és a bimbóm érintésre nagyon érzékeny.21.-én kellene h ne jöjjön meg...
2013. jan. 8. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
(utoljára dec. 26,27,28,29.-én voltunk együtt megszakítással és elvileg jan.3.-án volt ovum)
2013. jan. 8. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
És az orvos mit mondott? Nem mondta, hogy valószínű vetéltél?
2013. jan. 8. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
A "grav-nak megfelelő" utal arra, hogy terhességnek megfelelő. :(
2013. jan. 8. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Minek mentél először a dokihoz? Nem mondta, hogy mit lát? És Te nem is kérdezted? Ez nekem olyan furi. Ha elmegyek dokihoz, nem azért megyek, hogy csöndben tegye a dolgát, megtartsa magának az információt, elköszönjünk és hazamenjek, úgy, hogy semmit nem tudtam meg.

Baba volt, ami elment.

2013. jan. 8. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Először azt írod, hogy tesztet nem csináltál, utána a második kérdésedben pedig írod, hogy csináltál kétszer is. Most akkor hogy is? Egyébként biztosan vetélés volt, de én sem értem, miért nem a dokitól kérdezted meg, hogy mi van.
2013. jan. 9. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Terhességre utaló jelek voltak ami nagy eséllyel elment. Viszont ilyen esetben rögtön orvoshoz kell menni.

Én azért még elmennék megnézetni magam, hogy teljesen kitisztult e a méhem.

2013. jan. 9. 08:23
 9/11 A kérdező kommentje:

ami ki írtam kérdést,az vonatkozik arra,hogy nem csináltam tesztet.azért mentem orvoshoz,mert nem jött meg és fáj a mellem meg a hasam,de nem gondoltam volna, hogy teherbe eshettem,azt hittem felfáztam vagy hasonló.Az orvos azt mondta,hogy akár lehet baba is,de még nem tudja 100%-ra megmondani és közölte, hogy 2hét múlva menjek vissza ha megjön addig,ha nem akkor is.Megjött, vissza mentem, akkor már nem látott semmit mondta, hogy lehetett vetélés is,de ezt már utólag nem tudja megállapítani...

Amit lent írtam,hogy csináltam 2tesztet az már egy tök más eset majdnem 1évvel az előző eset után...

2013. jan. 9. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor most mi a kérdésed? Össze vissza zagyválsz ezek szerint. Ezek évekkel ezelőtti történetek?
2013. jan. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!