Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van még esély...

Szerintetek van még esély arra, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Ma van a nem várt napja,de még nem jött meg.Reggel csináltam egy 10-es tesztet,de negatív lett...Szerintetek lehet még pozitív tesztem majd?Azért vagyok egy kicsit elcsüggedve,mert egy 10-es érzékenységű tesztnek azért már ki kellett volna mutatnia,ha baba van,nem?
2013. jan. 8. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem addig amíg nem jött meg, van esély arra hogy terhes legyél. Nem feltétlenül mutatja még ki a teszt. Van akinek kimutatja ilyenkor, van akinek csak 2-3 nap késésnél.
2013. jan. 8. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért teszteltél? Szeretsz csalódni? Ne sértódj meg,de ez butaság! Bármi miatt kshet a mensid! Én csütörtökre nem vártam,1 éve szeretnénk babát,de egy kezemen meg tudnám számolni hány tesztet csináltam az 1 év alatt! Most hogy csütörtökön nem jött meg,nem is foglalkoztam vele! Aztán vasárnap feltűnt,hogy ennyit még sohasem késett,és hétfő reggel teszteltem egy pozit! :) Nem kellett percekig nézegetnem,hogy most tényleg ott a csík,nem guvasztottam a szemem,szép tisztán látható csík volt! :)
2013. jan. 8. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja,és 25-ös X-EPIL 2 db-os,a legolcsobb fajta!
2013. jan. 8. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Mi is 13 hónapja próbálkozunk...Tudod,azért teszteltem,mert én nem várt előtt 2 nappal mindig elkezdek pecsételni,valamint olyan vizes folyásom van,hogy csak na.De most nem pecsételek,és száraz vagyok.És mivel semmi jele nem volt tegnap reggel sem,hogy megakarna jönni,ezért teszteltem.Valamint azért is,mert amint pozitívat tesztelek(reméljük így lesz),rögtön hívnom kell a dokimat...Egyébként nekem óramű pontosságú a menzeszem.Mindig megjött napra pontosan.Lehettem stresszes,lehettem felfázva stb.,sose késett.Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs olyan dolog,ami miatt késhetne,csak nekem furcsa(és egyben biztató),hogy másképp vannak a dolgok,mint szoktak menszikor.De egyébként igazad van!!!Butaság még a nem várt napján is tesztelni.Megfogadtam,hogy legközelebb akkor tesztelek,ha 1 hete késik(6 nap múlva).Remélem nem jön meg...És egyáltalán nem sértődtem meg azért,amit írtál,hisz én véleményekre,tapasztalatokra vagyok kíváncsi,és te csak azt írtad le.:)Nem kötötzködni akartál vagy ilyesmi.

Köszönöm szépen a válaszod!Szép napot!:)

2013. jan. 9. 08:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Na hát azért egy hetet nem kell várni! És ha ilyen más ez a ciklusod,és késik,akkor a nem várt napja utáni 2. napon ellőhetsz egy tesztet nyugodtan! Ha két naponta tesztelsz,azzal nincs baj!

Azért szorítok neked! :) Első baba nálatok is?

2013. jan. 9. 19:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy szorítasz!:)Már van egy lassan 3 éves kisfiúnk,kistesót szeretnénk.:)Csak amikor a kisfiammal teherbe estem,akkor makk egészséges voltam,elsőre sikerült teherbe esnem.Most pedig pajzsmirigy alulműködésem van,PCOS+IR.Sajnos...Na de,hátha végre sikerül(t)!:)
2013. jan. 9. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is pm alulműködésem van,így nem is várom a 7-8. hétig,már holnap megyek is orvoshoz,pedig még csak 5+1 hetes leszek!
2013. jan. 10. 10:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a dokim,hogy amint pozitívat tesztelek(reméljük így lesz),rögtön hívjam fel.Szerencsém van,mert az endokrinológusom egyben a nőgyógyászom is!:)
2013. jan. 10. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:
azért egy hetet szerintem sem kell várni, ráadásul ha ilyen éles a helyzet, akkor minél előbb tudnod kellene ha +. Ha ilyen helyzetben lennék én inkább minden reggel tesztelnék amíg késik..
2013. jan. 10. 13:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel,de negatív lett...Bár nem tudom mennyire megbízható a vaterás wondfo-s tesztkazetta(?)10-es érzékenységű.Keddre nem vártam,tehát 2. napja késik,és még mindig semmi jele annak,hogy megjönne...Egyébként nekem 13 nap a luteális szakaszom,tehát ma a 15. dpo-n vagyok.Remélem még lehet pozitív tesztem...
2013. jan. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!