Szerintetek van még esély arra, hogy sikerült?
Mi is 13 hónapja próbálkozunk...Tudod,azért teszteltem,mert én nem várt előtt 2 nappal mindig elkezdek pecsételni,valamint olyan vizes folyásom van,hogy csak na.De most nem pecsételek,és száraz vagyok.És mivel semmi jele nem volt tegnap reggel sem,hogy megakarna jönni,ezért teszteltem.Valamint azért is,mert amint pozitívat tesztelek(reméljük így lesz),rögtön hívnom kell a dokimat...Egyébként nekem óramű pontosságú a menzeszem.Mindig megjött napra pontosan.Lehettem stresszes,lehettem felfázva stb.,sose késett.Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs olyan dolog,ami miatt késhetne,csak nekem furcsa(és egyben biztató),hogy másképp vannak a dolgok,mint szoktak menszikor.De egyébként igazad van!!!Butaság még a nem várt napján is tesztelni.Megfogadtam,hogy legközelebb akkor tesztelek,ha 1 hete késik(6 nap múlva).Remélem nem jön meg...És egyáltalán nem sértődtem meg azért,amit írtál,hisz én véleményekre,tapasztalatokra vagyok kíváncsi,és te csak azt írtad le.:)Nem kötötzködni akartál vagy ilyesmi.
Köszönöm szépen a válaszod!Szép napot!:)
Na hát azért egy hetet nem kell várni! És ha ilyen más ez a ciklusod,és késik,akkor a nem várt napja utáni 2. napon ellőhetsz egy tesztet nyugodtan! Ha két naponta tesztelsz,azzal nincs baj!
Azért szorítok neked! :) Első baba nálatok is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!