Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van rá hogy...

Mennyi esély van rá hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a barátommal, védekeztünk mint mindig, de felcsúszott a gumi és azt vettük észre hogy az ágyon van abból a bizonyos anyagból. Én úgy gondolom kicsi az esélye hogy terhes legyek, de mindenki mást mond. Szerintetek? 17/L
2009. aug. 27. 10:23
 1/8 anonim válasza:
hova csúszott a gumi? lecsúszott a farkáról?
2009. aug. 27. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem csúszott le csak egy picit följebb.
2009. aug. 27. 10:51
 3/8 anonim válasza:

Velem ugyanez volt 1 éve... csak éppen a gumi az bennem maradt és a barátom alig tudta kihúzni belőlem, mert annyira felcsúszott. Tiszta sperma voltam. Másnap mehettem ügyeletre feliratni 72 órás tabblettát.

Szerintem menj el felíratni ilyen tabit.

17/L

2009. aug. 27. 11:13
 4/8 anonim válasza:
Szia. Én is azt mondom, hogy kérj 72 órásat, az a biztos. Szerintem a gumi mellett használjatok hüvelykúpot. Akkor az egy plusz védelmet jelent, ha gondok lennének az óvszerrel. Annak nincs értelme, hogy folyton a dokihoz szaladgálj, ha valami gebasz van.
2009. aug. 27. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát elég tudatlan vagy, ha azt hiszed a kifolyt spermától nem lehet teherbe esni...Nem gondolod, hogy a gyakorlat helyett az elmélettel kéne még foglalkoznod kicsit, amíg ennyire hiányosak az ismereteid??? Már az előváladéktól is lehet okod félni, nemhogy a spermától...
2009. aug. 27. 12:51
 6/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: mi lenne okoska, ha nem szemétkednél itt név és arc nélkül??? Tudja ő is, hogy van esély rá, hogy terhes lehet, csak nem egyértelmű szerintem, hogy most akkor belé is jutott-e. Gondolom azért is kérdezte, hogy megnyugtassuk. Igaz, hogy a mai fiatalok sok mindennel nincsenek tisztában, de nem kell itt mindenkit leugatni. Menj ki egy focimeccsre és ott dumálj!
2009. aug. 27. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de aki azt hiszi a bekerült sperma mellet "kicsi az esélye hogy terhes legyek", az szerintem épp azt bizonyítja, hogy tudatlan...
2009. aug. 28. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor pontosítok... belém kerülhetett-e a sperma?
2009. aug. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!