Milyen gyakori lehet, hogy pettingeléssel szűz nő anyává válik? Mi segíti ezt elő, vagy milyen feltételei vannak?
Figyelt kérdés
Én eddig csak Szűz Máriáról hallottam.2008. máj. 31. 06:37
1/4 anonim válasza:
én már oat is hallottam h a sperma rákerült a wc ülőkére, a lány ráült és terhes lett mert felmásztak a kis spermiumok!Amúgy pettingtől is lehet,ha nem vigyáznak és véletlenül egy kicsi a hüvely közelébe kerül!ezzel nagyon kell vigyázni!nem hiszem hogy túl gyakori, de fontos hogy ha ruha nélkül pettingelnek akkor vigyázzanak ienekre hogy ne kerüljön semmi a fiú kezére , stb!
2/4 anonim válasza:
lehet...ha újjazással felkerül a srác újjáról...
amúgy meg azt nem hiszem h "felmásznak" azért olyan mélyre "csak úgy" nem másznak:P
3/4 anonim válasza:
de másznak!hát mondom!XD
figy
szted miért mondják hogy a fiú ne húzza le az óvszert a lány közelében?mert egy pici oda megy csak a kisső bőrére vagy vhova és esély van a terhességree
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon ritka eset. A spermiumoknak a hüvelybe kell jutni, és onnan "indulnak" a petesejt felé. azonban levegőt kapva az én tudomásom szerint nem túl hosszú életűek. Pettingnél én szerintem elég sok spermának kell a kézen lennie, hogy abból terhesség legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!