A gombás fertőzést hogy lehet észrevenni? Mik a jelei?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 08:12
1/7 anonim válasza:
Szia!
Fehér darabos folyás,és viszketés.
2/7 anonim válasza:
szia.
az első válaszolónak igaza van.
Nekem sajnos sokszor előjött.
de mult hónapban nagyon,és canesten kombit vettem,helyre rakott,majd az intim mosot használom minden nap.nem jött ki ujra.Pedig minden hónapban előjött enyhén.
3/7 A kérdező kommentje:
És ezt a canesten combit a dokinak kell felírni?Ez kenőcs?ha babaát szeretnénk és még nem tudom hogy sikerült-e akkor is lehet használni?
2009. aug. 27. 08:40
4/7 anonim válasza:
igen lehet használni.
ez 3 db kúp+ kenőcs.
nem a doki irja fel.és használj intim mosot:-))
5/7 anonim válasza:
Megduzzad a huvelyed és viszket tipikus tunet ! Vény nélkul kapható a canesten combi és igen lehet használni terheseknek is ! Kiegészítésképpen ami még nagyon jó a acido vagy laktobacillus tabletta ja és ne használj deo intim betétet ! Ez tapasztalat, számtalanszor volt gombásodásom. Megelozésképpen kozvetlen a menzesz után alkagin /teskóban beszerezheto gyogynovényes alapanyagú kúp/ szokom használni 1-2 napig. Nekem ez bevállt. Remélem segítettem ! Mielobbi gyógyulást !
6/7 anonim válasza:
A pevaril G szerintem sokkal jobb mint a canesten
7/7 anonim válasza:
Igen persze jó a pevaryl is de viszont az elso trimeszterben nem ajánlott és akkor inkább biztosabb ha canestent használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!