Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van 'törvényszerű' hőmérséklet...

Van 'törvényszerű' hőmérséklet terhesség esetén?

Figyelt kérdés

Muszáj a hőnek 37 fokig vagy tovább felmennie. Itt olvastam egy topikban, hogy valaki panaszkodott, nem lesz terhes, mert 36,7-36,8 a legmagasabb hőmérséklete.

Nekem már négy napja késik és még mindig 36,7. (tesztelni csak hétvégén fogok )

Nekem mindig ez a legmagasabb hőérték, ritkán volt 36,9-37. Az is igaz, hogy ez az első hónap, hogy barátcserjét szedek és alapvetően fázós típus vagyok.

Szóval 36,7-el kizárt szerintetek a baba??

2009. aug. 27. 06:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tévhit.Nem kell 37-nek vagy e felettinek lenni e a hőnek,ha eleve alacsony az alaphőd.Az a lényeg hogy cover line felett kell lennie,amit a ciklus.hu behúz.Nálam az alaphő 36,3,mondjuk még nem voltam terhes,de 36,8 volt a legmagasabb hőm.De ha felmész a babatervezok.otthona-ra,akkor ott látszanak görbék,amik babásak és a hő 37 alatt van.és igy egyáltalán nem kizárt a baba.Ne izgulj!
2009. aug. 27. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 37-ig felmennie. Nekem először 36,6 volt napokig, aztán 36,8 napokig. Utána már ingadozott, és egyszer még talán 36,9 is volt. Ha alacsonyabb tartományban mozog a hőd (mondjuk normál esetben 36,5-6) akkor ennél sokkal magasabbra nem kell hogy másszon a higanyszál.
2009. aug. 27. 08:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A második kérdezőtől kérdezném, hogy ezek az adatok terhesen voltak neked?

2009. aug. 27. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Beszúrom a görbémet. Kb. márc 7-től voltam babás.

[link]

2009. aug. 27. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Reményt adtál...:)

2009. aug. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!