Tegnap leesett, ma miért ugrott vissza a hőm? Mi lehet az oka annak, hogy ugrál?
Ma vagyok a 28. napon. Az utóbbi hónapokban meg is jött rendesen 28-29 napra és a görbéim is szépek, egyenletesek voltak (baba nélkül). Tegnap leesett a hőm 36,75, így azt hittem meg fog jönni, de ma visszaugrott 37,0-ra. Eddig még nem jött meg. Érezni semmit sem érzek. Mitől ugrálhat? Mert ebben a hónapban úgy jött ki, hogy nem-igen próbálkoztunk, tehát baba szinte kizárva.
Szerintem a 22. napon is teherbe eshettél. Nem kőbe vésett igazság, a középidő. Van késői peteérés is.
Ebből még minden lehet...drukkolok!
Nekem is agyon úgy tűnik,hogy babó!:)
Tesztelj!Írd meg mi lett!
Szia!
Én nem vagyok nagy görbe szakértő, de ez nem a trifázisos görbe ékes példája?
Szerintem 12-én volt pé-d, akkor volt tojásos nyákod, utána szárazság, és felment a hőd.
Aztán rá hét napra felment még egyszer, 37 C fokra. Akkor történhetett meg a beágyazódás. és mivel vissza állt 37-re nagyon esélyes vagy!!! :))))
Nézd meg a [link] -en erről bővebben írnak!
Szorítok nagyon!
k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!