Lehet még az életben gyerekem?
Figyelt kérdés
Sajnálatos abortuszon vagyok túl,amit meg kellett ismételni kürettel mert maradtak bent maradványok.A méhem rendben van,de viszont petefészek gyulladásom volt/van!Rettegek,hogy soha többé nem lehet gyerekem...2009. aug. 27. 04:48
1/6 baranyi kálmanné válasza:
Szerintem tuti hogy lehet gyereked,miután ki kezelik a gyuladást,6 honapon belűl lehet probálkozni.Nekem is volt vetélésem mert nagyon fel voltam fázva kaptam gyogyszereket. Fiam most 18 éves ne izguj .
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj ha kikezelteted minden rendben lesz.Lehet még babód!
3/6 anonim válasza:
Szia! Unokatesóm pont ugyanezen ment át, mint te, kb. másfél évvel ezelőtt. Azóta egy pici srác boldog anyukája! Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!! Sok szerencsét és kitartást kívánok!!
4/6 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen lányt, amikor anno én voltam vetélés miatti küret miatt órházban, ott találkoztam vele. Őt is újra kellett műteni. Antibiotikumot és egyebeket kapott a pf. gyulladásra, és a saját fülemmel hallottam, hogy az orvosok biztatják, lehet babája simán!
Úgyhogy ezeken ne agyalj, mert semmi okod rá, felépülsz, és lesz még babád!
5/6 A kérdező kommentje:
Csütörtökön tudok csak menni a nőgyógyászomhoz,addig szedem a vitaminokat és teázok továbbra is!Remélem kibírom addig,és nem lesz semmi probléma!
2009. aug. 29. 01:07
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ne rettegj,biztos lehet még kisbabád!Igyál kamilla-körömvirágteát,az jótékony hatású a gyulladásokkal szemben!
Jó egészséget és remélem hamarosan újabb gyermekáldásban lesz részed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!