Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még az életben gyerekem?

Lehet még az életben gyerekem?

Figyelt kérdés
Sajnálatos abortuszon vagyok túl,amit meg kellett ismételni kürettel mert maradtak bent maradványok.A méhem rendben van,de viszont petefészek gyulladásom volt/van!Rettegek,hogy soha többé nem lehet gyerekem...
2009. aug. 27. 04:48
 1/6 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Szerintem tuti hogy lehet gyereked,miután ki kezelik a gyuladást,6 honapon belűl lehet probálkozni.Nekem is volt vetélésem mert nagyon fel voltam fázva kaptam gyogyszereket. Fiam most 18 éves ne izguj .
2009. aug. 27. 05:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ha kikezelteted minden rendben lesz.Lehet még babód!
2009. aug. 27. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Unokatesóm pont ugyanezen ment át, mint te, kb. másfél évvel ezelőtt. Azóta egy pici srác boldog anyukája! Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!! Sok szerencsét és kitartást kívánok!!
2009. aug. 27. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek egy ilyen lányt, amikor anno én voltam vetélés miatti küret miatt órházban, ott találkoztam vele. Őt is újra kellett műteni. Antibiotikumot és egyebeket kapott a pf. gyulladásra, és a saját fülemmel hallottam, hogy az orvosok biztatják, lehet babája simán!

Úgyhogy ezeken ne agyalj, mert semmi okod rá, felépülsz, és lesz még babád!

2009. aug. 27. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Csütörtökön tudok csak menni a nőgyógyászomhoz,addig szedem a vitaminokat és teázok továbbra is!Remélem kibírom addig,és nem lesz semmi probléma!
2009. aug. 29. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne rettegj,biztos lehet még kisbabád!Igyál kamilla-körömvirágteát,az jótékony hatású a gyulladásokkal szemben!

Jó egészséget és remélem hamarosan újabb gyermekáldásban lesz részed!:)

2009. aug. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!