Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi bajom lehet? Mitől lehet ez?

Mi bajom lehet? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Medi lab tesztem halvány pozitiv volt, one step tesztem negatív:-(( De nem jött még meg! Bár ezen nem is csodálkozok, eddig is csak norcoluttal jött.:-((
2009. aug. 26. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég bíztató egyébként! Mert a Medi lab-nak 20-as érzékenysége van, míg a One Step-nek pedig 25-ös. Szóval próbálj meg újra tesztelni egy 10-es érzékenységűvel. Az a legjobb. Ilyen pl: Qupido. Sok szerencsét! Nekem bejött! Már mensi előtt kimutatta!
2009. aug. 26. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk csak Gabrielle tesztet lehet kapni.Az milyen érzékenységű?Mert a papírján nincs feltüntetve.:(

Bocsi kérdező,hogy nem a kérdésre válaszoltam.Sajnos nem tudok rá válaszolni.:(Ne haragudj!

2009. aug. 27. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A halvány pozitvnak hihetsz, ha nem időntúl lett pozitiv. Mert, ha megjelenik a csik, mégha halványan is, az már pozitiv. :)
2009. aug. 27. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Gabriell 25 ös
2009. aug. 27. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség:

Qupido: 10

Rapi preg corax: 20

Rapi preg direct: 20

Gabriel: 20

HCG: 20

Medi-lab: 20

Clear blue: 50

Érzékenység ügyileg!

2009. aug. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!