Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gynevax injekcióról milyen...

Gynevax injekcióról milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Méhszájsebre kaptam valójában, de hallottam olyat is, hogy valakinek segített a teherbeesésben. VAnnak tapasztalatok, infók??
2009. aug. 26. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én tavaly megkaptam a kúrát (úgy emlékszem 4 injekció volt, de nem biztos). Sajnos nekem nem segített. De nem biztos, hogy a hatékonyságával van a gond, mert közben volt laparoszkópiám, és kiderült, hogy endometriózisom volt. Sok ismerősömnek ez segített, úgyhogy a helyedben megpróbálnám:) sok sikert!
2009. aug. 27. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem, hogy jó lesz!
2009. aug. 27. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly én is kaptam a kúrát, de nekem sem segített a teherbeesésben. :( Hogy másban segített-e azt nem tudom, mert igazából semmit nem vettem észre. Én biztam benne egyébként. De többet nem adnék ki rá annyi pénzt. Sok forumot elolvastam és a többségnek nem segít.
2009. szept. 9. 08:58
 4/10 A kérdező kommentje:
:( Na, ez rossz hír. Én reménykedem, hogy ha a terhességben nem is, de legalább a méhszájsebemen segít! Azért köszi!
2009. szept. 9. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pont egy éve kaptam egy kúrát. Állandó, visszatérő, krónikus gombás fertőzésem volt. Azt hála a Jó Istennek elmúlasztotta teljesen. Terhes viszont azóta sem lettem, pedig már több mint 4 éve próbálkozunk.

Remélem Neked segít, mindkét dologban. Egyébként izomba adják (fenék, vagy kar). Eléggé fájdalmas, amikor beadják, és az első kettő Nekem még napokig fájt utána, még ülni is alig tudtam. Én a fenekembe adattam. Iszonyatos volt. Minden héten egyszer kell beadatni (5 héten át). Én hétfőnként mentem a Dokihoz, de már előre rettegtem mindig. De legalább azóta se jött elő a gomba.

Remélem tudtam segíteni.

Sok sikert.

2009. szept. 9. 09:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, már én is adatom, a harmadiknál tartok. És pont ahogy mondod... rettegek amikor menni kell :) Nagyon fáj!!! Az azért jó, hogy neked is jó volt valamire. A terhesség pedig... én már nem mondom, hogy kitartás, úgyis összejön. Ebben mindenki bízik, úgy legyen! Sok sikert! :)
2009. szept. 9. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. A méhszájsebeden lehet, hogy segíteni fog azért. Majd írd meg az eredményt, mert kiváncsi vagyok.
2009. szept. 9. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem segített a gynevac. Jó pár éve szenvedtem már krónikus gyulladással,ami minden hónapban előjött.Babát is szeretnénk és egy ismerősöm ajánlotta mert ő ugyanebben a helyzetben volt mint én,és sikerült is teherbe esnie.Hisz köztudott ,hogy a krónikus gyulladás is lehet oka a "meddőségnek".

Valaki írta ,hogy több fórumon olvasta a többségnek nem segít ,hát én ennek az ellenkezőjét állítom. Én rengeteget kutattam a vakcina után,hogy mik a tapasztalatok,mert akármit nem adatok be magamnak (és páromnak!) csak úgy. Mindkét félnek kell adatni ,mert különben nem sokat ér,hisz oda-vissza adogatjuk a partnerrel a gyulladást.

Az én évek óta tartó gyulladásomra már az első injekció után volt reakció.Kihúzta a gyulladásomat és 3 nap alatt el is múlt,és azóta sem jött vissza,nálam ez már rekord. Hihetetlenül jó érzés ,hogy vége. Talán egy év múlva megismétlem a kúrát. Én mindenkinek csak ajánlani tudom,nem vesztünk vele semmit(legfeljebb az árát).Én úgy voltam vele,hogy ha a bajomat megszünteti az már hatalmas siker nálam. Most már jöhet a baba.

2009. szept. 9. 13:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Fogok jelentkezni mindenképpen! :)

Utolsónak: köszönöm az infót, örülök, hogy neked is segített. Remélem, hogy nálam is hatásos lesz. Sok sikert a babához!

2009. szept. 9. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked is sok sikert.

Bízz benne,a méhszájseben is segít.

Szorítok !:)

2009. szept. 9. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!