Hétfőn 36.5, kedden 36.6, szerdán 36.7, csüt 36.8, pénteken (ma) 36.9 a hőm. Ma vagyok a 15. napon. Most van peteérésem?
Figyelt kérdés
Nem érzek semmit, ja és szedtem a Clostyt 2-6. napig. 16. naptól pedig Norcolutot kell szednem.Mit gondoltok? Ma van vagy már volt peteérés? Vagy több napig tart?2008. máj. 30. 09:05
1/4 anonim válasza:
kb 2 napig tart. Lehet hogy most van, de nekem pont a 12. napra lett és ugyanúgyszedtem a clostyt. Viszont ha ma terhes leszel, akkor felhívom a figyelmed, hogy terhesen sem a clostyt , sem a norcolutot nem szabad szedni, úgyhogy nem értem a dokidat, mert ha ma terhes leszel, hogy szedhetnéd a norcolutot??? Nem lehet, mert az a gyógyszer mensit idéz elő, amivel az esetleg megtermékenyült petesejt nem beágyazódik, hanem kiürül. Nekem nem lehetett beszedni onnantól hogy clostyztam .Kérdezd meg a dokid hogy mi a véleménye a norcolutról.
2/4 anonim válasza:
Peteérés akkor van, amikor leesik a hő, majd elkezd felkúszni. Szóval az utolsó alacsony hőmérsékletű napon és kb. 2 napig tart és a pete is él kb. 24 órát. Sztem neked már volt hétfőn v. kedden. De attól még próbálkozhattok.
3/4 anonim válasza:
Én is norcolutot szedek és azt mondta a dokim, hogy attól még teherbe lehet esni. Szerintem nem adnák a dokik, ha bajt csinálna.
4/4 A kérdező kommentje:
A Norcolut mellett is teherbe lehet esni a dokim szerint, ugyanis akkor nem írta volna fel.Én megbízom benne, mert tapasztalt, nekem a rendszertelen ciklus miatt adta még fél éve, most meg ha nem jön meg segíti a beágyazódást v vmi ilyesmi.Ha pedig meg akar jönni, akkor pont 28 napra jön meg.Nem magamtól szedem.
2008. máj. 31. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!