Van köztetek olyan aki 7 évig szedett fogit, es utan abbahgyta mert Babat szerettek volna? Mikor jott ossze? Es hany cm-nek kell lenni a megh falnak? Asszem azt szoktak merni!
Én vagyok az ellenpélda! :) én 6 évig szedtem fog.gátlót és 1 év után jött össze, de nekem volt hormonproblémám, szóval lényegében még azzal is 7 hónap alatt összejött, utána 8 hónapra, és 1 évere, csak sajnos az első kettővel elvetéltem, de mióta kezeljük, azóta nincs gond! :) Sok sikert!
9+2 hkm :D
Én is 7 éve szedtem, egyetlen egyszer akartam szünetet tartani, rá 2 hétre (doki számítása alapján) összejött a babó! Sajnos nem tartottuk meg amit már persze bánok. Utána egyből elkezdtem szedni megint a gyógyszert most hagytam abba november 9.-én,aztán törvényszerűen megjött és tadaam...6 hetes terhes vagyok!! :) Persze nagyon örülünk neki,hogy ilyen hamar összejött, nem gondoltuk volna ,hogy megint ekkora szerencsénk lesz!:)
Viszont szerintem ez, egyén függő!Drukkolok, hogy neked is sikerüljön!Jah..am. nekem 9 mm volt a méhnyálkahártyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!