Ha a lány elveszti szüzességét és beszed egy esémy utáni tabletátt rá 1 orára . Ez okozhatja ne jöljön meg a menstruációja a lánynak?
Figyelt kérdés
2 napra azután vesztette el h befejeződött az elözö mensije , a kondom elszakadt de a srác nem ment bele de a biztonság kedvéért bevette az esemény utáni tabletát. tehát mit javasolnátok , a barátja van kiakadva nem a csaj . tesztet meg nem akar venni meg még nem is tud mert nincs 2 hete se h ez történt , nem akarja kiakasztani a lányt , de a msik h a lány utána 2 napra orálisan kielégitette utána letörörlte a kezét zsepivel és utána elment a mosdóba pisilni, vajon ennek van vmi köze akármihez is ? normáli válaszokat szeretnék és meg értést. a lány 16 eves .2012. dec. 30. 05:40
11/20 anonim válasza:
Még nem lehetnek terhes tünetei, ha teherbe esett akkor sem.
12/20 anonim válasza:
Ha csak most vesztetted el, akkor hogy lehet, h már vettél be esemény utànit??kamu szaga van a dolognak
13/20 A kérdező kommentje:
szerdán történt ez az egész , és azért vett be mert nagyon megijedt és biztosra kart menni , ezért még abban az orában 45 perc , vagy ora mulva be is vette . ma beszéltem az egyik gyoygszerésszel , nagyábol elmondtam neki mindent , és aztmondta h 98% os a tabletta . lehet h én cask be mesélem magamnak mert beparáztam ?
2012. dec. 30. 20:45
14/20 anonim válasza:
Ès 45 perc alatt elmentetek nőgyògyászhoz, ès ki is vàltottàtok?
15/20 anonim válasza:
Utolsó nekünk sikerült 1 órán belül felíratni és kiváltani. De gondolom nekik más.
16/20 A kérdező kommentje:
itt nem kell feliratni, cask bemész a patikába és anyi :)
2012. dec. 31. 16:03
17/20 anonim válasza:
Erdekes hely lehet... Hol van az az itt?
18/20 A kérdező kommentje:
ne haragudj ha nem mondok pontos helyet , cask annyit mondanék h Amerika .
2012. dec. 31. 16:10
19/20 anonim válasza:
Jah...hogy ott minden agyatlan 16 évesnek adnak ki eseményutánit. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de örülök, hogy ez nálunk vényköteles. Legalább a doki elmondja a dolgokat jobb esetben.
20/20 anonim válasza:
Őszintén nekem nagyon kamu szaga van a kérdésnek. Több okból is.
1 nem hiszem, hogy bárhol külföldön is orvos javaslata nélkül adnak ki ilyen nagyon erős hormon készítményt..
2 ha még csak most vesztette el a lány a szüzességét akkor előtte miért vett be ilyen gyógyszert? Mert ha nem volt előtte szexuális kapcsolat akkor nem is kellett volna még bevennie ergo nem lehet tapasztalata ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!