Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a lány elveszti szüzességét...

Ha a lány elveszti szüzességét és beszed egy esémy utáni tabletátt rá 1 orára . Ez okozhatja ne jöljön meg a menstruációja a lánynak?

Figyelt kérdés
2 napra azután vesztette el h befejeződött az elözö mensije , a kondom elszakadt de a srác nem ment bele de a biztonság kedvéért bevette az esemény utáni tabletát. tehát mit javasolnátok , a barátja van kiakadva nem a csaj . tesztet meg nem akar venni meg még nem is tud mert nincs 2 hete se h ez történt , nem akarja kiakasztani a lányt , de a msik h a lány utána 2 napra orálisan kielégitette utána letörörlte a kezét zsepivel és utána elment a mosdóba pisilni, vajon ennek van vmi köze akármihez is ? normáli válaszokat szeretnék és meg értést. a lány 16 eves .

#menstruáció #szex #szüzesség #terhesség #72 órás esemény tabletta
2012. dec. 30. 05:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Még nem lehetnek terhes tünetei, ha teherbe esett akkor sem.
2012. dec. 30. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha csak most vesztetted el, akkor hogy lehet, h már vettél be esemény utànit??kamu szaga van a dolognak
2012. dec. 30. 20:39
 13/20 A kérdező kommentje:
szerdán történt ez az egész , és azért vett be mert nagyon megijedt és biztosra kart menni , ezért még abban az orában 45 perc , vagy ora mulva be is vette . ma beszéltem az egyik gyoygszerésszel , nagyábol elmondtam neki mindent , és aztmondta h 98% os a tabletta . lehet h én cask be mesélem magamnak mert beparáztam ?
2012. dec. 30. 20:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Ès 45 perc alatt elmentetek nőgyògyászhoz, ès ki is vàltottàtok?
2012. dec. 31. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó nekünk sikerült 1 órán belül felíratni és kiváltani. De gondolom nekik más.
2012. dec. 31. 13:52
 16/20 A kérdező kommentje:
itt nem kell feliratni, cask bemész a patikába és anyi :)
2012. dec. 31. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Erdekes hely lehet... Hol van az az itt?
2012. dec. 31. 16:04
 18/20 A kérdező kommentje:
ne haragudj ha nem mondok pontos helyet , cask annyit mondanék h Amerika .
2012. dec. 31. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Jah...hogy ott minden agyatlan 16 évesnek adnak ki eseményutánit. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de örülök, hogy ez nálunk vényköteles. Legalább a doki elmondja a dolgokat jobb esetben.
2013. jan. 2. 22:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Őszintén nekem nagyon kamu szaga van a kérdésnek. Több okból is.

1 nem hiszem, hogy bárhol külföldön is orvos javaslata nélkül adnak ki ilyen nagyon erős hormon készítményt..

2 ha még csak most vesztette el a lány a szüzességét akkor előtte miért vett be ilyen gyógyszert? Mert ha nem volt előtte szexuális kapcsolat akkor nem is kellett volna még bevennie ergo nem lehet tapasztalata ilyen téren.

2013. jan. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!