Most akkor milyen pózban kell szeretkezni, hátrahajló méhnél?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy hátrahajló méhnél kutyapózban kell szeretkezni és utána úgy is maradni... Ez egy kicsit vicces:):)
Én hanyatt szeretnék maradni, kb fél órát. Az is jó?
Mik a tapasztalatok csajok?
2009. aug. 25. 13:15
1/5 anonim válasza:
Hátrahajló méhem van, simán teherbe estem teljesen más póztól is (többnyire én voltam felül). A dokim ezen a kérdésen csak mosolygott anno. Azóta én is utána olvastam, és az a régi babona, hogy így nehezebb így teherbe esni, vagy hogy bizonyos póz kell hozzá, nem igaz. Ha mindketten egészségesek vagytok egyébként, akkor előbb utóbb sikerül. Sok sikert és kitartást!
3/5 anonim válasza:
próbáld meg,te hason,ő rajtad,és hátulról hatol beléd.Utána maradj ugy kicsit!!!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az én méhem erősen hátrahajló, az első baba a második hónapban, a második pedig védekezés mellett sikerült. A pózokra már nem emlékszem :) Mindenesetre az már elavult nézet, hogy biztosan nehezebben esnek teherbe a hátrahajló méhű nők.
5/5 anonim válasza:
En gyertyaztam, mert nekem is hatrahajlo, mint anyamnek: neki valt velem, de nekem semmi! En teaztam, ovu teszteket csinaltam, homeroztem fel evig, de semmi es kozben total fel is borult a ciklusom, ami addig korrektul 28 napos volt. Viszont a PG/53-al azonnal teherbeestem!
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!