Reggeli hőm 36,8 mint pár napja folyamatosan, de most nekiállt barnázni, ez már tuti mensi lesz?
Figyelt kérdés
nem szoktam barnázni, és nincsenek mensis görcseim, 26-ra nem várom, és hasmenésem sincsen, pedig szokott lenni. és patik sincsenek.2009. aug. 25. 10:12
1/3 anonim válasza:
hát sztem egy tesztet megér a dolog!én esélyesnek látom!:)))tesztelj és írd majd meg légyszives az eredményt!sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy :) ha reggelig nem erősödik a dolog, akkor mindenképpen ellövök egyet. és reggel megírom mi lett!
2009. aug. 25. 10:48
3/3 A kérdező kommentje:
elmúlt a barnázás teljesen, nem is jött meg, a hőm pedig 36,9re felment. teszt persze -. nem is értem az egészet. mensi előjelek=0. de babás tünet se nagyon van. úgy látszik türelem kell most :)
2009. aug. 26. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!