Megnéznétek ezt a tesztet? Van ott valami vagy csak én szeretném túlzottan, hogy legyen?
2012. dec. 28. 01:23
1/9 anonim válasza:
Hm... csalóka ... Erre tényleg nemtudok mit mondani,de valóban mintha ott lenne .
Holnap irány mégegy teszt ! :)
2/9 A kérdező kommentje:
24.en legkesobb megkellett volna jonnie! Volt akkor egy idon tuli halvany 2.csik. Majd teszteltem meg 3x mind negativ. 2 napig nem teszteltem. Ma delutan csinaltam ezt a tesztet...! Nem tudom mivan... 30.an tesztelek megegyszer. Ha baba akkor mar szepen latszodnia kellene szerintem?7
2012. dec. 28. 01:54
3/9 anonim válasza:
Ahol bepöttyözted ott van csík! Ha ezt kellett nézni.
4/9 anonim válasza:
Én látom a csíkot,bár igaz ami igaz elég halvány.De szerintem simán lehet baba :D
5/9 anonim válasza:
ha baba, még akkor se muszáj már tökéletesen látszódnia, tesztelj még egy reggelit pár nap múlva, de azért az a halványka biztató:)
6/9 anonim válasza:
Ez száradási csík!!
3 napos késés után már erősebbnek kellene lennie a csíknak!
Nekem a ciklus végén foganhatott a babám, de. Nemvárt mapján délben teszteltem, halvány de jól látható csík volt, rá 3 napra megint teszteltem, akkor már erősebb volt mint. Control csík!!!
Na de ne legyen igazam!!!
Vegyél x-epil tesztet, holnap reggel csináld meg!!! Nekem az a teszt mindig kimutatta!!!
8/9 anonim válasza:
Át tettem negatívba... van ott valami, de hogy száradási csík e vagy baba?
9/9 anonim válasza:
én negativnak mondom. Várj még pár napot. Ha akkor is ennyire halvány,akkor negativ,mert ilyenkor már határozottan ki kéne mutatnia. Már az elmaradt másnapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!