Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 napos ciklus esetén a 9....

25 napos ciklus esetén a 9. nap esélyes lehet babára?

Figyelt kérdés
Kis barnázásom volt még, de kicsit elszámoltam magam, így mondtam, hogy bármit lehet,és most, hogy utána számoltam tiszta para vagyok... Van két gyerekünk, nem igazán szeretnénk harmadik babát... És eddig a férjemnek elég volt rám néznie kicsit erősebben és máris terhes lettem...
2012. dec. 27. 02:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetséges (25 napos ciklusnál peteérés 10 - 11 - 12 napon van általában, spermák meg elélnek akár 3 napig is). Nekem is 25 napos ciklusaim vannak,és a 9. napot már az esélesek közé számítom, mi 3. babát szeretnénk, kb. fél éve próbálkozunk, de még nem lett, az előző 2 meg nagyon hamar összejött, úgyhogy bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél...
2012. dec. 27. 12:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Sajnos, én is így számoltam... Szívem mélyén szeretnék egy harmadikat, de tervezni nem tervezünk, néha a kettő is meghaladja képességeimet, és kicsi lakásban lakunk, esélytelen elköltöznünk egyenlőre. Itt viszont nem hiszem, hogy elférnénk. Pedig milyen jó lenne a két fiú után egy kicsi lány. :)
2012. dec. 27. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Kitartás... És majd írd meg, hogy mi lett, mert kíváncsi vagyok rá.
2012. dec. 27. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Megírom. :) Annyira szeretnék egy kislányt, de ugyanakkor rettegek, hogy terhes maradtam. Tudom, bolond vagyok, és előbb kellett volna gondolkoznom, de ez most így jött ki... A férjemnek már említettem, hogy elképzelhető, ő már most rosszul van... Tudom, hogy ha nagyobb lakásban laknánk, akkor ő lenne a legboldogabb, de így nincs elragadtatva, és akkor finoman fogalmaztam.... :(
2012. dec. 29. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!