Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Mi lehet ez?

Terhes vagyok? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Most augusztus 1. -jén jött meg a menstruációm, a párommal 3. -án és 5. -én voltunk együtt.16. -án jött egy kis barna folyás és picit görcsölt a hasam. Másnap is fájt egy picit és még aznap vagy talán másnap ha mellemet oldalról megnyomtam akkor picit fájt (a jobb jobban). Egyébként 17-21. -éig többször éreztem a hasam mintha megjönne volt hogy úgy éreztem terhes vagyok. Egyik reggel majdnem hánytam és nem bírtam 1-2 étel szagot, nem tudtam enni és a sütit ammónia szagúnak éreztem. :S.22. -e óta nem érzek semmit csak a mellem fáj jobban. Csináltam 3 tesztet és negatív volt. Mi lehet ez?

Jah, méhszájam feljebb van, és kicsit mintha el lenne fordulva.

2009. aug. 24. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól számolom a nem várig van még 4-5 nap, ráértél volna akkor is tesztelni ha késik. Ha csak augusztus elején voltatok együtt a teherbe esésnek is igen csekély a valószínűsége, illetve a 16. vérezgetés a peteéréssel függhetett össze. A tüneteket lehet pszichésen is produkálni akkor is ha valaki nagyon akarja a babát és akkor is ha nagyon nem akarja.
2009. aug. 24. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
A teszt ha jól csinálod nem ad hamis negatív eredményt, viszont, ha 1 -én jött meg, még korai tesztelni. Várj még egy hetet. Ezek a jelek amiket említettél bármi másra is utalhatnak, ettől még nem biztos hogy terhes vagy, nem igazán lehet belőle következtetést levonni. Ha úgy még két hétig nem jön meg menj el az orvosodhoz.
2009. aug. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!