Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második clostis hónapban...

Második clostis hónapban sikerült valakinek? És előtte milyen vizsgálatok voltak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
hát én arra nem tudok válaszolni h sikerült e a 2. hónapban mert még csak most fogom kezdeni szedni!arra viszont tudok válaszolni h előtte milyen vizsgálatok voltak!volt nekem hormonvizsgálatom,meg a páromnak spermavizsgálata!most jön 3 hónap closti,aztán ha így sem sikerül akkor átjárhatósági!remélem valamennyit tudtam segíteni!sok sikert kívánok és mielőbbi bébit!
2009. aug. 24. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, nekem is ugyanezek voltak. Ha a 3 hónap sem sikerül, akkor átjárhatósági... Peteérésedet neked nézik uh-n?
2009. aug. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!