Mikor tesztelhetek először? Van értelme?
Tegnap már felraktam a diagramot: 14. nap körül volt tüszőrepedés. Azóta majdnem 2 hét eltelt. 2-3 napja leugrott egyszer 36,5°C-ra, de olvastam, hogy beágyazódáskor lemehet átmenetileg. Rögtön másnapra följebb vándorolt a hőmérséklet. Ha nem jön meg addig, mikor tesztelhetek leghamarabb? Ahogy telnek a hónapok, egyre türelmetlenebb vagyok... :-(
Dobd ki a hőmérőt én csak azt tudom javasolni.
Nekem sosem azt mutatta amit kellett volna,sosem úgy alakult a görbém.Mi meg időzítettünk,és csak nem jött a baba.Figyeld magad a tested jelzéseit jobban jársz.Én mindig pontosan tudom mikor van pé-m azóta,hogy semmit nem használok,csak magamat figyelem.
Mi már 3 lurkót hoztunk így össze,még a nemüket is időzítéssel befolyásoltam.3-ból 3 az lett aminek terveztük.
Szerintem meg ne dobd ki a hőmérőt. :-) Csak ne görcsölj rajta egész cikluson át. Jó, ha méred, de csak akkor kezd elárulni valamit a terhességről, amikor már késik. Ha késik, és fenn van a hő, akkor reménykedhetsz. :-)
A 16. napon ovulálhattál, ennek 11 napja. A legérzékenyebb teszt holnap talán mutathat valami halvány második vonalat, de ez akkor sem garantált, ha van baba. Várd meg, amíg késik, és csak akkor tesztelj.
Tény, hogy nem szabad rágörcsölni, én sem ezzel foglalkozom minden hónapban. Ez a 2. hónap, és 1,5 éve próbálkozunk. A doki kéri, hogy mérjem-mérjem-mérjem...
Addig mi is csak sűrűn voltunk együtt, de a diagram az esetek nagy részében mutat is valamit, illetve ha baj van, következtetéseket lehet belőle levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!