Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelhetek először?...

Mikor tesztelhetek először? Van értelme?

Figyelt kérdés

Tegnap már felraktam a diagramot: 14. nap körül volt tüszőrepedés. Azóta majdnem 2 hét eltelt. 2-3 napja leugrott egyszer 36,5°C-ra, de olvastam, hogy beágyazódáskor lemehet átmenetileg. Rögtön másnapra följebb vándorolt a hőmérséklet. Ha nem jön meg addig, mikor tesztelhetek leghamarabb? Ahogy telnek a hónapok, egyre türelmetlenebb vagyok... :-(

[link]

2009. aug. 24. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Dobd ki a hőmérőt én csak azt tudom javasolni.

Nekem sosem azt mutatta amit kellett volna,sosem úgy alakult a görbém.Mi meg időzítettünk,és csak nem jött a baba.Figyeld magad a tested jelzéseit jobban jársz.Én mindig pontosan tudom mikor van pé-m azóta,hogy semmit nem használok,csak magamat figyelem.

Mi már 3 lurkót hoztunk így össze,még a nemüket is időzítéssel befolyásoltam.3-ból 3 az lett aminek terveztük.

2009. aug. 24. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne dobd ki a hőmérőt. :-) Csak ne görcsölj rajta egész cikluson át. Jó, ha méred, de csak akkor kezd elárulni valamit a terhességről, amikor már késik. Ha késik, és fenn van a hő, akkor reménykedhetsz. :-)

A 16. napon ovulálhattál, ennek 11 napja. A legérzékenyebb teszt holnap talán mutathat valami halvány második vonalat, de ez akkor sem garantált, ha van baba. Várd meg, amíg késik, és csak akkor tesztelj.

2009. aug. 24. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Tény, hogy nem szabad rágörcsölni, én sem ezzel foglalkozom minden hónapban. Ez a 2. hónap, és 1,5 éve próbálkozunk. A doki kéri, hogy mérjem-mérjem-mérjem...

Addig mi is csak sűrűn voltunk együtt, de a diagram az esetek nagy részében mutat is valamit, illetve ha baj van, következtetéseket lehet belőle levonni.

2009. aug. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!